Hotspots & Travel

Eetbar Dit || Den Bosch

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 26 november 2015 1 Comment
eetbar dit

Nog een hotspot in Den Bosch! Iets totaal anders dan ik een paar weken geleden deelde, maar niet minder leuk. Eetbar Dit zit ook in de buurt van de Grote Markt, dus midden in het centrum en is een heerlijke, relaxte plek om te werken waar je ook nog eens lekker kunt eten.

Ik vind dat Eetbar Dit een hele huiselijke inrichting heeft; het is allemaal een beetje rommelig, wellicht wat oud zelfs en niet matchend, maar daardoor heel gezellig. Het nodigt echt uit om de hele middag te zitten met je laptop als je een keer een middagje ergens anders wilt werken. Er gingen en kwamen wel wat mensen, maar ik had ook het idee dat veel mensen hier langere tijd zitten. Bij de bar is een ouderwetse leestafel waar je een krantje of tijdschrift kunt lezen en verder naar achteren vind je allemaal normale tafeltjes.

De menukaart is zeer betaalbaar en ook nog eens heel erg uitgebreid. Ik ging voor een couscous salade met pompoen, rozijnen en feta. Vooral heel veel couscous en ietwat eenvoudig, maar wel heel smaakvol. Je kunt hier ook terecht voor ontbijt, borrels en avondeten. Ik kan me voorstellen dat als je uit werk even wilt borrelen of een snelle hap wilt eten, dat dit een hele geschikte locatie is.

Eetbar Dit
Snellestraat 23
Den Bosch
www.eetbar-dit.nl

eetbar dit

eetbar dit

eetbar dit

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Carolien - On a Healthy Adventure 26 november 2015 at 09:14

Oh, deze onthoud ik voor wanneer ik nog eens in Den Bosch ben :)

Reply

Leave a Comment