Persoonlijk

Een nieuw jaar, een nieuw jasje

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 29 december 2015 3 Comments
screenshot 1

Na twee jaar vond ik het tijd worden voor een nieuwe lay-out! Nog wat professioneler in mijn ogen, overzichtelijk en gewoon erg mooi (mag ik dat zeggen?). De site zelf lijkt eigenlijk stiekem nog best wel op de oude site, maar ik heb hem met net een iets andere lay-out een opfrisbeurt gegeven. De grootste verandering is misschien wel mijn nieuwe logo, waar ik super trots op ben. Ik had nog steeds een zelf in elkaar geknutseld logootje, dus het werd tijd om professionele hulp in te schakelen. Deze heb ik gekregen van Elle & Pip, en samen zijn we tot een – in mijn ogen – fantastisch logo gekomen. Strak en duidelijk waar de blog voor staat.

Daarnaast heb ik alle feedback die ik heb gekregen op mijn enquête (waarvoor nogmaals dank!) zorgvuldig gelezen en geordend. Er werden veel dezelfde complimenten en opmerkingen gegeven, dus dat vond ik prettig om te lezen en daar kan ik ook zeker wat mee. Hieronder omschrijf ik kort hoe de blog nu is opgebouwd en daarin zien jullie ook een deel van de feedback terug. Een deel houd ik voor mezelf, maar zal ik de komende tijd zeker verwerken in de blog!

screenshot 2

Recepten

Jullie geven aan het liefste voor de recepten te komen – stiekem geven mijn bezoekcijfers iets anders aan, maar dat terzijde – en gezien de grote hoeveelheid recepten, heb ik besloten deze een aparte plek in het menu te geven. Ik plaats twee keer per week een recept die in één van de genoemde categorieën valt. Vooral warme gerechten en tussendoortjes zijn favoriet, dus die zullen ook veelvoudig blijven terugkomen. Sinds een tijdje voeg ik voedingswaarden toe aan recepten en dit wordt erg goed ontvangen, de bedoeling is om dit ook nog aan alle oude recepten toe te voegen!

Eat.

Onder Eat. vallen de onderwerpen Sport & Voeding, Product & Powerfood info, Nieuws en Hotspots. Vooral de twee eerste onderwerpen zullen de komende tijd veel aandacht krijgen. Ik vind het ontzettend leuk om hier mee bezig te zijn en ik merk dat jullie dat ook vinden! Voor deze categorieën ben ik ook in gesprek met een aantal experts op dit vlak.

screenshot 3

Run.

In tegenstelling tot de oude indeling, heb ik de onderwerpen nu ingedeeld op soort sport. Ik kreeg als feedback dat ik een hardloopblog heb en daar dus ook meer over kan/moet schrijven. Ik moet natuurlijk niks, maar dit heeft me wel aan het denken gezet. Eat.Run.Love is inderdaad ooit begonnen als hardloopblog, maar mijn interesses zijn verschoven waardoor dit niet meer de focus heeft. “Run” geeft dus niet zo zeer het onderwerp hardlopen aan, maar de sportieve en actieve levensstijl die ik nastreef. Dit zal ook zo blijven, maar omdat jullie nu eenmaal graag over hardlopen lezen, zal Dave (eigenaar en trainer bij Running Holland) één keer in de twee weken een hardloop gerelateerd artikel schrijven. Hier ben ik ontzettend blij mee, omdat hij echt een expert op dat gebied is. Daarnaast zal ik zelf natuurlijk ook regelmatig over hardlopen blijven schrijven. En hebben ook yoga, krachttraining en HIIT training de focus. Ook is onder Run. een kopje Theorie & Tips te vinden, waarmee ik meer achtergrondartikelen zal bieden.

Love.

De Eet- en sportdagboeken vallen onder Love., maar ook Interviews, Boeken, Persoonlijke artikelen en een nieuwe rubriek Mentaal & motivatie. Met name artikelen dus die inspiratie, motivatie en een persoonlijk aspect bieden. Ik heb van meerdere mensen positieve feedback gekregen dat ik zo lekker normaal blijf, laat zien dat ik ook een mens ben en geniet van de leuke en lekkere dingen in het leven. Dat doet me goed, want zo ben ik ook. Het moet allemaal wel leuk blijven namelijk!

Gastbloggers

Deze zullen een grotere rol krijgen op Eat.Run.Love. Terwijl ik met de gedachte liep om meer met experts samen te werken, bevestigden jullie dat jullie het leuk vinden om van andere mensen artikelen te lezen. Inmiddels schrijven Dave, Florence en Willemijn & Liselotte al voor Eat.Run.Love. maar blijf de blog volgen voor meer interessante bloggers!

screenshot 4

Zo, dat is in het kort het nieuwe jasje van Eat.Run.Love, naast natuurlijk de vormgeving waar ik heel blij mee ben! De homepage (desktop) is rustiger geworden in mijn ogen doordat er geen zijbalk meer aanwezig is en daarnaast kun je heel makkelijk de zoekfunctie gebruiken, zien aan welke hardloopwedstrijden ik mee ga doen, je inschrijven voor de nieuwsbrief en mij natuurlijk volgen op Facebook & Instagram.

Ik heb een hele hoop ideeën, een hoop plannen en veel feedback gekregen, dus kom maar op met het nieuwe jaar, ik heb er zin in om er samen met jullie een mooi jaar van te maken! Ben heel benieuwd wat jullie van de nieuwe lay-out vinden. Laten jullie het weten? En mocht je nog iets geks tegen komen (links die niet werken bijvoorbeeld), laat het dan ook even weten! 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

3 Comments

Avatar
Suzanne 31 december 2015 at 20:02

Wauw mooi geworden zeg! Hier ook binnenkort aan de slag met een nieuwe lay-out.

Reply
Avatar
Ester 29 december 2015 at 23:28

Mooi geworden! En wat een gaaf nieuw logo :-)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 31 december 2015 at 13:39

Dank je wel Ester, ben er zelf ook erg blij mee :)

Reply

Leave a Comment