SportWorkout

Eat.Run.Love. Bootcamp vanaf 1 augustus!

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 15 juli 2015 7 Comments
Bootcamp amsterdam

Toen ik ging studeren, twijfelde ik tussen drie opleidingen: ALO (sportopleiding), voedingsmiddelentechnologie en media/communicatie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de – zo voelt het voor mij – makkelijkste weg, namelijk media en communicatie. Een leuke studie, waardoor ik nu op een super dynamische werkplek zit. Maar mensen die mij al wat langer kennen, weten dat ik niet stil kan zitten en toen ik 1,5 jaar geleden deze blog begon, wist ik stiekem al dat ik daar meer mee wilde doen, mijn liefde voor sport en eten is namelijk nooit weg geweest.

Ik krijg enthousiaste reacties, mensen vragen om advies en ik train zelf heel veel. Dat heeft me doen besluiten om iets op te starten waar ik super blij van wordt; trainingen geven. Jullie hadden het misschien al door, maar de afgelopen maanden ben ik al een beetje bezig geweest met het geven van trainingen; op mijn werk, in samenwerking met Lavinia Goodfood, maar ook één op één. Inmiddels heb ik mijn opleiding tot bootcamp trainer afgerond en ben ik een officieel gecertificeerde trainer.

Omdat ik naast trainen ook ontzettend van eten houd, maar er wel achter ben gekomen hoe belangrijk het is om goed te eten, lanceer ik een – in mijn ogen – uniek concept in Amsterdam. De juiste verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten zijn van belang om goed te kunnen presteren. Elke training wordt daarom afgesloten met een huisgemaakte smoothie bomvol goede voedingstoffen die voor elke sporter weer de energievoorraden aanvult.

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Bootcamp trainingen”]

Of je nu een beginner bent met sporten, een tijd niet heb gesport of goed getraind bent, iedereen kan mee doen en ik zorg er voor dat de training voor iedereen uitdagend is. Ik ben blij als de deelnemers blij zijn en krijg er superveel energie van als iemand mij dankbaar is voor de fijne training die ik heb gegeven. Dat is toch het mooiste wat er is? Mensen motiveren en inspireren!

Ik start met het geven van vijf trainingen in Amsterdam Westerpark & Sarphatiepark (wellicht als het Oosterpark af is, we daar heen verhuizen), zo hoop ik dat de locaties voor iedereen toegankelijk zijn! De trainingstijden en -locaties vind je op de pagina “aanmelden“. Hier is het ook mogelijk om middels de kalender aan te geven wanneer je mee wilt trainen. Betaalgegevens ontvang je daarna van mij, zodat je voorafgaand aan de training de betaling kunt voldoen. Omdat ik iedereen wil motiveren om een keer mee te doen, zijn proeflessen gratis. Een losse les kost €8,50 en een 10-rittenkaart €75. Je krijgt er dus altijd een overheerlijke, door mij gemaakte smoothie bij!

Vanaf vrijdag ben ik een weekje op vakantie, de trainingen starten dus vanaf zaterdag 1 augustus. Ik hoop uiteraard dat jullie net zo enthousiast zijn over dit concept als ik, en hoop jullie dan ook in grote getale te zien!

Meer informatie en een impressie van de trainingen vind je in het menu bovenaan de pagina onder “Trainingen,

bootcamp amsterdam

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

7 Comments

Avatar
Eveline 22 juli 2015 at 09:01

Wat een super gave stap! Heel veel succes ermee en als het kon had ik zeker meegedaan! Het word vanuit Australie wat lastig ;)Ps. is het jou uiteindelijk nog gelukt om de 10km in 45min te doen? Ik heb het uiteindelijk niet meer geprobeerd (had me ingeschreven voor een 1/2 marathon dus de focus lag even meer op lange afstand) maar ooit wil ik het een keer doen ;)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 25 juli 2015 at 20:23

Haha ja dat wordt wat lastig, maar mocht je een keer in Amsterdam zijn! Nee nog niet gelukt, dan had je het vast gelezen ;) PR staat nu op 48 min. Maar ooit komt hij er ook hoor!

Reply
Avatar
Eline 16 juli 2015 at 15:46

Wat leuk Jessica! Ik wens je heel veel plezier!

Reply
Avatar
Julie Hapjesprincess 16 juli 2015 at 09:00

zo leuk!!! Ik heb ook communicatie gestudeerd en nu een beetje spijt dat ik niets met voeding of sport heb gekozen. Lijkt me heel gezellig die trainingen.

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 16 juli 2015 at 23:57

Lief van jou! Mocht je een keer in Amsterdam zijn dan moet je zeker mee komen doen!!

Reply
Avatar
merle 15 juli 2015 at 11:06

Wow wat superleuk zeg, gefeliciteerd met deze mooie stap! Jammer dat ik niet in Amsterdam woon, anders had ik zeker met je mee getraind! Succes!

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 15 juli 2015 at 11:20

Wat lief, dank je wel! Mocht je bij jou in de buurt nu heel veel animo hebben, dan kom ik met liefde een keer die kant op!

Reply

Leave a Comment