Persoonlijk

Eat.Run.Love. bestaat 3 jaar! Vier je dit mee?

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 11 november 2016 0 comments
By LIMA haarlem

Vorige maand bestond By LIMA 1 jaar, dat moest uiteraard gevierd worden dus vorige week was ik samen met een aantal andere bloggers bij By LIMA om te genieten van een overheerlijke brunch. Met een goed gevulde buik en heel wat inspiratie liep ik de deur weer uit. En dat bracht me op een idee, want waarom vier ik mijn verjaardag niet met jullie?! Lijkt me super gezellig! 1 december bestaat Eat.Run.Love. alweer drie jaar en dat wil ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Die drie jaar tijd hebben me heel wat tijd, energie en tranen gekost, maar me ook heel veel energie, creativiteit en nieuwe contacten gegeven. En dat had ik niet zonder jullie kunnen bereiken, want zonder bezoekers geen bestaansrecht! Het is alleen soms zo jammer dat ik helemaal niet weet wie jullie zijn. Dus belde ik Diantha een dag later op en vroeg ik of ze een ontbijtje zoals ze voor ons had georganiseerd ook samen met mij wilde organiseren voor jullie. En ja hoor, dat wilde ze wel!

Ontbijt je mee?

Op 2 december wil ik graag met 11 lezer(e)s(sen) ontbijten bij By LIMA. Diantha zorgt voor een overheerlijke brunch, samen zorgen we voor de gezelligheid. We vragen hiervoor een kleine bijdrage van €10 zodat we zeker weten dat Diantha niet voor niks in de keuken heeft gestaan en er geen voedselverspilling zal plaatsvinden. Maar ik kan je verzekeren dat dit het echt dubbel en dwars waard is en je de rest van de dag niet meer hoeft te eten. Ok, misschien het avondeten.  Ben je nog niet overtuigd, bekijk dan zeker even de foto’s hieronder!

By LIMA haarlem

By LIMA haarlem

Wie, wat, waar, wanneer? 

Wie: 11 van mijn lieve en leuke lezers
Wat: Een brunch ter ere van 3-jarig bestaan Eat.Run.Love.
Waar: By LIMA, Haarlem
Wanneer: 2 december, 9.00 tot 11.00 (ontbijt zeker niet nodig!)

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Stuur dan een mailtje naar info@eatrunlove.nl. Ik zal dan een bevestiging sturen dat je welkom bent en je vragen de €10 op voorhand over te maken.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Liefs, Jessica

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment