SportSportswear & gear

Doutzen in hebberigmakende spring sportcollectie Victoria’s Secret

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 31 december 2013 0 comments
1
Schreef ik vorige week nog over de workouts die Doutzen doet voor haar Victoria’s Secret’s shows, deze week werd een eerste preview gegeven van de spring sportcollectie met Doutzen in de hoofdrol. Ik vond Doutzen nooit zo heel bijzonder, maar hoe langer ik haar volg, hoe leuker ik haar vind. En kijk haar killerbody nu! Ik ben niet bekend met de Victoria’s Secret sportswear, maar daar gaat zeker verandering in komen. In februari ga ik naar New York en had al bedacht dat ik niet voor lingerie maar voor sportkleding ga kijken. Dat idee wordt alleen maar bevestigd door deze beelden! De laatste foto met knalgroene top en grijze tight had ik al gezien op Instagram en daar werd mijn aandacht direct door getrokken. Maar ook de sporttop met sterretjes (foto hieronder), de zalmkleurige top en gele outfit (jammer dat geel mij niet staat) spreken me aan. Dat wordt een lange wishlist voor mij!
Genoeg gekletst, kijk mee naar de mooie foto’s! Hier krijg je toch spontaan zin van om te shoppen?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment