EatNieuws

Deel je favoriete topping met Alpro & win

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 9 maart 2014 3 Comments
Alpro mild creamy
Wie mij volgt op Instagram of Facebook, heeft misschien deze leuke potjes van Alpro al voorbij zien komen. Van de week kwam ik thuis en toen stond er een enorme doos op me te wachten met drie verschillende soorten Alpro yoghurts om te testen en 12 verschillende toppings.

Het assortiment van Alpro is sinds kort uitgebreid met Mild & Creamy Limoen-Citroen. Ik had deze al een keer eerder geprobeerd en vind hem ontzettend lekker! Ik zou deze niet zo snel ’s ochtends eten, maar voor na het sporten of tussendoor is hij wel erg lekker.

Alpro daagt je uit om je meest originele topping combinatie met Mild & Creamy te delen. Hiermee maak je gelijk kans om jouw 4 favoriete toppings te winnen (en ja, die zitten in leuke potjes). Ik ben direct met de toppings aan de slag gegaan en maakte afgelopen week 2 combinaties.

Winterse combinatie: Naturel Soya yoghurt met gebakken appeltjes in kaneel en kokosolie, gedroogde cranberry’s, gojibessen, pecannoten en chiazaad.

Tropische combinatie: Vanille Soya yoghurt met muesli, gedroogde mango, kokos en chocoladesnippers.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

***Ik kreeg vragen op Instagram of er suiker in deze varianten zit. Ja dat zit er, maar het zijn grotendeels natuurlijke suikers. Ook in doodnormale yoghurt zitten ‘suikers’. Bijv. in magere yoghurt: 4,5 gram koolhydraten, waarvan 4,0 gram (natuurlijke) suikers. In de Limoen-Citroen variant zit wel iets toegevoegde suiker, maar dat zit er in bijv. vruchtenyoghurt ook. Ik vergelijk de Mild & Creamy yoghurts dan ook het liefste met vruchtenyoghurts. Mijn mening is ook hier dat variΓ«ren het toverwoord is, als je niet dag in dag uit dezelfde yoghurt eet, is er niets aan de hand!

Lees meer op: www.alpro.com/nl/mymildandcreamy

3 Comments

Miss M 10 maart 2014 at 11:50

Hmmmm… ben niet altijd blij met Alpro… de produkten zitten vol met toevoegingen, zo jammer.
Wat betreft de gewone magere yoghurt: dat zijn natuurlijke suikers en mijn inziens ‘beter’ dan al die toegevoegde suikers. Ben het wel met je eens dat als je afwisselt, het minder ‘erg’ is :-)
Toch hou ik me vast aan mijn dagelijkse schaaltje met magere yoghurt met chiazaadjes, havermout en noten:-)

Groetjes, Marjolijn

Reply
Jessica 11 maart 2014 at 23:09

Hi Marjolijn, ik snap wel wat je bedoelt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er zelf niet zo’n problemen mee heb. Ik vergelijk de Mild & Creamy yoghurts het liefst met vruchtenyoghurts en dan is Alpro mijns inziens wel een meer verantwoorde keuze. Ik zal het ook niet als dagelijks ontbijt nemen, maar zo af en toe vind ik het heerlijk!

Reply
Kiki 9 maart 2014 at 10:25

Lijkt me erg lekker! :-) Ik vind het inderdaad wel jammer dat er in veel producten van Alpro zoveel suiker zit, op de een of andere manier vind ik dat toch een minder fijne manier om mijn dag mee te starten. Maar wel echt super dat ze nu ongezoete amandelmelk hebben zonder suiker. Ik zou deze yoghurtjes dan denk ik later op de dag nemen. Oh en smakelijk, want het is echt een prachtig pakketje! XXX

Reply

Leave a Comment