Persoonlijk

December wishlist

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 17 december 2017 4 Comments
december wishlist

In december ben ik altijd bezig met mooie wensenlijstjes maken. Ik krijg vaak wel wat kadootjes rond de kerstdagen, maar ook een eindejaarsbonus waar ik mooie dingen mee kan kopen. De items die ik op mijn december wishlist heb staan, zijn dus ook wat hoger geprijsd. Maar als ik een mooi bedrag krijg, wil ik daar ook iets moois voor kopen! In deze blogs vijf items die bovenaan mijn lijstje staan. Ben benieuwd, heb jij een december wishlist?

Leren jasje

Met stip op nummer 1 staat een leren jasje. Mijn huidige leren jasje is helemaal afgedragen en kapot. Ik heb deze denk ik een jaar of 8 geleden voor €400 gekocht. Destijds een rib uit mijn lijf, maar als ik er nu over nadenk zou ik het zo weer uitgeven. Ik heb bij Scotch & Soda een heel mooi jasje gezien, die ook nog eens in de uitverkoop is! Hopelijk is deze er over een week of 2 nog steeds!

december wishlist

Chillpak

Je zou het niet verwachten, maar ik heb eigenlijk niet een echt lekker chillpak. Ik heb wel een joggingbroek waar ik verschillende sweaters op kan dragen, maar die broek is eigenlijk versleten. Daardoor is hij niet echt meer geschikt om over straat te gaan, terwijl ik het juist heerlijk vind om op zondag een chillpak aan te trekken waarmee ik ook boodschappen kan doen of even langs mijn ouders kan. Odlo brengt iedere maand een capsule collectie uit en deze maand staat in het teken van “cocooning”. Een collectie dus die gemaakt is van comfortabele materialen, een vrouwelijke uitstraling heeft en zachte kleuren. De collectie vind je hier, ik wil alles!

december wishlist

Crossfit schoenen

Nu ik weer 5x per week in de Crossfit box te vinden ben, slijten mijn schoenen heel snel. Nog niet zo lang geleden heb ik de Metcon 3 gekregen van Nike, maar ze brengen nu Metcon 4 uit. Ten opzichte van Metcon 3 een verbeterde comfort en duurzaamheid. En die ik heb zitten al zo lekker, dus ben benieuwd! Deze schoenen zijn perfect voor high intensity en weightlifting trainingen. Ik weet eigenlijk niet wat ze gaan kosten want ze zijn pas vanaf 1 januari in de winkel verkrijgbaar.

december wishlist

Rond schoudertasje

Jullie zien mijn vooral in sportkleding, maar ik houd dus ook enorm van normale kleding, schoenen en accessoires. Ik ben echt een shopaholic en vind het leuk om te winkelen. Al een jaar lang draag ik elke dag een tasje van O MY BAG. Inmiddels heb ik twee tassen van dit merk, en vind het echt een mooi merk. Sinds kort hebben ze een rond schoudertasje in de collectie en deze vind ik echt fantastisch. Hij kost wel wat (€159 ), maar ik weet zeker dat ik hem heel vaak ga dragen. Om zomaar te kopen vind ik het te duur, maar als mooi cadeau voor me zelf heb ik het er graag voor over.

december wishlist

Een massage

En last but not least. Een massage! Voor mijn verjaardag kreeg ik een massage van het Massagehuys cadeau en wat was dat fijn! Echt even een uur lang quality time voor je zelf en je gaat mega ontspannen weg. De massages zijn niet goedkoop en daarom zou ik dit ook zeker niet wekelijks doen, maar een paar keer per jaar als kadootje voor jezelf is wel heel leuk!

Tell me; heb jij nog een wensenlijstje zo aan het einde van het jaar?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

4 Comments

Avatar
Maarsjo 17 december 2017 at 11:36

Allemaal leuk dingen. Vind het vooral heel sterk dat je het jasje nog niet gekocht hebt 🙀

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 17 december 2017 at 17:32

Inmiddels heb ik hem besteld haha!

Reply
Avatar
Britt 17 december 2017 at 11:11

Zo’n lekker chillpak is inderdaad een heel goed idee om te vragen, die kan ik ook wel onthouden! Ik wil mijzelf nog een mooi sieraad cadeau doen, als beloning voor dit hele jaar!

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 17 december 2017 at 21:01

Dat is ook een heel mooi cadeau! Ik houd ook van sieraden :)

Reply

Leave a Comment