SportWorkout

De perfecte sport bh heeft een sluiting

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 3 oktober 2015 0 comments
perfecte sport bh

Je kent het vast; je hebt net een uur lang gezweet en probeert dan je sport bh over je hoofd uit te trekken; een drama want alles zit aan elkaar geplakt en je moet je in allerlei bochten wringen om hem uit te krijgen. Tot de naden kraken… Het leed dat sport bh heet… Herkenbaar? Ik ben zo iemand die vind dat een sport bh er mooi uit moet zien omdat ik vaak laag uitgesneden tops draag. Maar waar ik sinds kort achter ben? De perfecte sport bh heeft een sluiting; mag op de rug zijn, mag aan de voorkant zijn. Ik wil en kan niet meer zonder. Hiermee zijn alle zweetuitbraken, kraken van de naden en ledematen die uit de kom gaan, verleden tijd. Waarom ik daar niet eerder achter ben gekomen.

Inmiddels heb ik een viertal sport bh’s met rug/voorsluiting en ik merk dat ik altijd deze pak als ik weet dat ik een heftige workout ga doen waarbij ik veel ga zweten. Deze bh’s hebben iets meer weg van normale bh’s en zijn in sommige gevallen ook iets minder sexy (die van Anita bijvoorbeeld). Die bewaar ik dan ook gewoon voor de keren dat ik een shirt met mouwen draag. Overigens valt het mij ook op dat veel sport bh’s met sluiting vooral voor vrouwen met grote cupmaten zijn, maar ook voor vrouwen met een kleine voorgeven zoals ik is er veel keuze.

De eerste vier sport bh’s liggen dus in mijn kast, de rest zou ik graag aan mijn collectie toevoegen! Herkennen jullie dit probleem ook, of ben ik toch stiekem de enige die altijd zo loopt te worstelen?

sportbh met sluiting 2

1. Puma €69,95 ♦ 2. Odlo €59,95 ♦ 3. Hünkemoller €19,99 ♦ 4. Anita €69,95
5. Adidas Stella McCartney €49,95 ♦ 6. Falke €69,95 ♦ 7. Roxy ♦ 8. Shock Absorber €37,95
9. Reebok €44,95  ♦ 10. Asics € 34,95 ♦ 11. KariTraa €54,95  ♦ 12. Nike €59,95

Hoofdfoto: Puma

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment