Hardlopen / TrailrunningSport

De nieuwe Bugaboo Runner

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 9 mei 2015 1 Comment
bugaboo runner

Bugaboo introduceert een nieuwe kinderwagen om mee te joggen; de Bugaboo Runner. Ondanks dat ik nog geen moeder ben en dat ook nog lang niet op de planning heb staan, word ik hier heel enthousiast van. En als ik ergens enthousiast van word dan wil ik het ook gewoon delen.

De Bugaboo Runner is samen met een aantal actieve ouders ontworpen. Zo heeft de kinderwagen luchtbanden en een dempingssysteem om hobbels op de weg te trotseren. Een speed-control rem over het gehele handvat zorgt ervoor dat je de snelheid kunt aanpassen met beide handen. Daarnaast is de driewieler zo licht mogelijk gemaakt zodat de wagen eenvoudig te besturen is.

Je kunt er zelf voor kiezen of je je kindje aan wilt kijken tijdens het rennen of om je kind de omgeving om zich heen te laten zien. Wanneer je al een Bugaboo kinderwagen bezit, hoef je alleen het onderstel te kopen (€400), anders is de complete set te koop (€710).

Waarom ik hier zo enthousiast van word? Omdat ik me niet kan voorstellen dat ik niet meer of minder kan sporten met een kindje erbij. Met een hardloop kinderwagen kun je heel eenvoudig naar buiten stappen om even een paar kilometer hard te lopen en ben je niet afhankelijk van oppas of een partner die thuis is. Zo was ik afgelopen zaterdag in het park en zag ik ook een groepje vrouwen met of zonder kind sporten. Sommige hadden een kinderwagen bij zich, anderen niet. Overduidelijk was in ieder geval dat het mama’s waren. Ik moedig dit enorm aan. Let op dat je wel pas 6 tot 8 weken na de bevalling weer rustig aan begint op te bouwen met sporten.

Volgens mij heb ik best wel wat bezoekers die ook kinderen hebben, maar dat merk ik snel genoeg aan de comments. Mocht je het nu leuk vinden om vaker artikelen rondom sporten met kinderen te lezen, laat het dan even weten!

bugaboo runner bugaboo runner

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Tamara 11 mei 2015 at 14:31

Wat een leuk idee! Wat mij betreft zijn meer artikelen welkom over sporten in combinatie met kinderen! Als mama van 2 jongens ben je sowieso altijd wel in beweging, maat is het soms echt een uitdaging om sport momentjes voor jezelf te creëren.

Reply

Leave a Comment