Persoonlijk

Dagboek – werken, eten, slapen

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 12 juni 2017 0 comments
Dagboek blogger

Tijd voor een nieuw dagboekje, de weken vliegen voorbij vinden jullie ook niet? Deze week had ik voor mijn gevoel een beetje een off week; veel spierpijn, moe, buikpijn en gewoon even geen zin. Maar toch als ik op de week terug kijk, denk ik; waarom? Je hebt een super leuke week gehad. Twee keer uit eten geweest met leuke dates en het weekend maakte alles goed met toffe workouts (volg je me al op Instagram? Daar zie je als eerste de leukste foto’s!). Overigens maakte ik deze week iets te weinig foto’s, zal proberen de volgende keer weer meer foto’s te hebben!

Woensdag – mislukt hardlooprondje

Vandaag werk ik maar uurtjes op kantoor want ik heb een toffe afspraak vanmiddag in Rotterdam. Maar niet voordat ik heb gezwommen! Voor het eerst lukt het me om 1500m onder de 40 minuten te zwemmen, met nog eens 2x één minuut rust. Als ik thuis kom maak ik een super dikke en lekkere pannenkoek uit het boek van Dafne Schippers. Zal het recept binnenkort even delen!

Dagboek blogger

’s Middags dus een afspraak in Rotterdam waar ik samen met Charlie van Charlie’s Kitchen heen rijdt. We hebben een kick off meeting bij Becel voor een hele toffe samenwerking die er aan komt. Ik kan er nog niet al te veel over vertellen, maar het heeft iets te maken met plantaardige voeding. To be continued! We lunchen in ieder geval super lekker, plantaardig uiteraard. Een hele dikke boterham met hummus en zoete aardappel.

Dagboek blogger

Rond een uur of 17.00 ben ik weer thuis. Ik eet een bak kwark met granola en nectarine en werk ondertussen wat werkmail weg. Ik wil nog 12km hardlopen, vandaar dit pre-dinner gerecht. Het hardlopen gaat helaas echt voor geen meter. 2 rondjes van 2km met 2x een sanitaire stop. Dat zegt denk ik genoeg en ik gooi de handdoek in de ring. Ik had voor vanavond zoete aardappel gekocht, maar omdat ik vanmiddag ook al zoete aardappel heb gegeten heb ik daar dus helemaal geen zin in. Mijn vriend en ik besluiten voor comfort food te gaan en gaan snel een hapje eten bij Braai (Westerpark, Amsterdam). Lekker en gezellig tentje. Niet persé de aller gezondste keuze :)

Dagboek blogger

Donderdag – lekker eten met Manon

Het idee was om de mislukte 12km van gisteren deze morgen in te halen, maar zoals gezegd. Ik had mijn week niet echt. Ik zette de wekker, maar bleef vervolgens liggen. Overigens geen spijt van op dat moment, dus een goede keuze. Ik ontbijt met kwark, granola, banaan, nectarine en passievrucht. Lekker tropisch! Een dagje op kantoor vandaag en ik ga voor een saaie lunch met boterhammen met kipfilet en rauwkost. Ik sluit af met een boterham met hagelslag. Yum!

Dagboek blogger

’s Middags nog een gezond tussendoortje; cherrytomaatjes en een eitje. Overigens at ik ook nog chocolade, maar die heb ik niet op de foto gezet. ’s Avonds heb ik met Manon afgesproken. We spreken elkaar heel regelmatig maar zien elkaar eigenlijk net iets te weinig. We gaan op aanraden van een andere vriendin bij Wijmpje Beukers eten en yes, ik kan het jullie ook aanraden. Wat een leuk en lekker tentje! Eerst denk ik dat ik vanavond nog 12 km ga hardlopen, maar dat idee laat ik al snel varen ik drink een heerlijke witte wijn. We bestellen alleen een hoofdgerecht en kiezen hetzelfde: zeebaars met zoete aardappel, gegrilde groenten en antiboise. Super lekker! Na een koffietje nemen we afscheid van elkaar en fiets ik een half uurtje naar uit. Toch een uurtje op de fiets gezeten vandaag!

Dagboek blogger

Vrijdag – toe aan weekend!

Derde dag op rij en een ander ontbijtje; ik houd ervan. Een grote mugcake met magere kwark. Ook vandaag breng ik de hele dag door op kantoor. Niks spannends. Als lunch een lekkere tonijnsalade en als avondeten wraps met zoete aardappel. En oh ja, ’s avonds ga ik nog naar crossfit waar ik echt helemaal gesloopt van thuis kom. Toe aan het weekend en ik lig lekker vroeg in bed!

Dagboek blogger

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment