InspiratieLove

Dagboek van Amanda

posted by Amanda 12 april 2018 1 Comment
dagboek van Amanda

♥ Blog door Amanda

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat andere mensen eten? Eetdagboekjes zijn mijn guilty pleasure! En daarom leek het me leuk om jullie een kijkje in mijn voedingspatroon te geven.

Kort wat achtergrondinformatie: ik heb een jaar Personal Body Plan gevolgd waarbij ik voor 90% mijn voeding trackte (invoeren in een app). Zo wist ik precies wat ik aan calorieën at en wat ik verbrandde. Daarna heb ik een periode volgens een eetschema gegeten. Inmiddels heb ik dusdanig kennis opgebouwd dat ik op gevoel eet. Ik eet voor het overgrote deel ‘gezond’ maar geniet ook van taart, wijn of chips op z’n tijd.

Dinsdag – derde paasdag (rustdag)

Zo, het paasweekend zit erop! Maar we gaan voor de derde ronde met een paasontbijt op kantoor, heerlijk. De tafels zijn versierd en staan vol met hartige broodjes, paasstol, cake en natuurlijk eieren. Ik deel een aantal dingen met collega’s zodat we bijna alles geproefd hebben. Met volle buik (en suikerdip ;-) ) duik ik achter de computer om aan het werk te gaan. Tijdens de lunch eet ik wat kwark en een maiswafel met pindakaas. Einde middag een eiwitreep en kleine appel. Na werk fiets ik naar huis, maak ik een vega nasi met bloemkoolrijst en sluit ik de dag af met kwark, aardbeien en wat extra pure chocoladehagelslag (yum!).

dagboek van Amanda

Woensdag – drukke werkdag

Ik start de dag om 06:00 met een kop koffie en water. Daarna fiets ik richting de gym voor een full body workout. Heerlijk om je dag sportief te starten! Op kantoor eet ik havermout met een halve schep plantaardige whey en mango. Ik werk wat e-mails weg en krijg rond 11:00 trek dus eet ik een eiwitreep (Barebells, m’n favoriet). Voor de lunch een volkoren boterham met vega filet american en een eitje. De andere boterham verdeel ik met hummus en kaas. Na bijna elke lunch lopen we een rondje met collega’s. De rest van de middag is druk en ’s avonds maak ik verse pompoensoep en bak ik een omelet. Ik dacht m’n dag af te sluiten met het oude vertrouwde bakje kwark maar ik heb toch nog zoete trek en eet een zakje propercorn. Welterusten!

dagboek van Amanda

Donderdag – #GIRLBOSS

Let’s hit the gym! Ik ga voor een pittige les spinning. Op kantoor drink ik een shake van plantaardige whey, spinazie en een halve banaan. Einde ochtend eet ik een kleine appel en bij de lunch eet ik zelfgemaakte pompoensoep, een boterham en een maiswafel. Ik werk e-mails weg en heb een paar meetings. Tussendoor eet ik wat kwark en een eitwitreep. Na werktijd ga ik met collega’s naar Rotterdam omdat een van onze influencers is geboekt voor #GIRLBOSS, een avond waarop ondernemen, carrière en netwerken centraal staat. Maar niet voordat we een hapje hebben gegeten bij Vapiano. We delen pizza en pasta en drinken er een wijntje bij. Ik duik pas rond half twaalf m’n bed in maar wat was het een toffe avond!

dagboek van Amanda

Ik hoop dat jullie mijn dagboek leuk vonden. Houd m’n volgende artikel in de gaten want dan ga ik aan de slag met een heerlijk zoet (maar bewust) bakrecept!

1 Comment

Eline 12 april 2018 at 09:22

Hmmmm… ziet er allemaal super lekker uit :) handig dat je zo uitgebreid kan eten op je werk!

Reply

Leave a Comment