Persoonlijk

Dagboek – schaatsen in Olympisch Stadion

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 29 januari 2018 0 comments
dagboek van een blogger

Zo, dat was me wel weer een weekje! Gelukkig – naast een hele hoop deadlines – ook gevuld met heel veel leuke dingen. En ik had lekker lang weekend omdat ik vrijdag vrij was, daar was ik ook wel weer aan toe. Dus veel geslapen, leuke dingen gedaan en gesport. Kijken jullie even mee?

Dinsdag – Schaatsen in Olympisch Stadion

Ik begin de dag met warme havermout, hier doe ik kaneel, appel en blauwe bessen doorheen. Eén van mijn nieuwe favoriete combinaties. Op werk eet ik een bakje magere kwark met nog meer blauwe bessen. Ik heb een aantal meetings en tussen de bedrijven door lunch ik met twee boterhammen met kipfilet en ei, een berg groenten en een kom tomatensoep. Na de lunch stap ik direct in de auto voor een externe afspraak en als ik na afloop van de meeting mijn collega’s heb afgezet op kantoor rijd ik door naar het Olympisch Stadion. In de auto eet ik een paprika. In het Olympisch Stadion heb ik een schaatsclinic van Yvonne van Gennip en Eurosport ter ere van de komende Olympische Spelen. Het is tijden geleden dat ik heb geschaatst, maar ik vind het super leuk om weer eens te doen. De schaatsbaan is t/m 28 februari geopend, dus mocht je de kans hebben; ga zeker even kijken! Ik ga zelf ook zeker weten nog een keertje. Na het schaatsen lopen we naar Loetje on Ice waar ik een tonijnbiefstuk met frietjes en salade eet. Geen foto van mijn telefoon heeft kuren en is inmiddels leeg… Als ik ’s avonds thuis kom, ligt er nog een lekkere verrassing te wachten: de nieuwe Tony’s Chocolonely Paasreep. En die gaat dus op. Overigens eet mijn vriend ook de helft op.

dagboek van een blogger

Woensdag – Mobiliteitstraining

Weer een kantoordagje met afspraken zoals gisteren. Mijn vriend maakt als ontbijt een smoothie met havermout, banaan, espresso en Ekopura vanille; heel fijn! Ik heb iets nieuws ontdekt: Healthy People Kefir. Het doet mij een beetje denken aan karnemelk en ik vind het dus super lekker. Ook eet ik een mineola. De lunch is vergelijkbaar gisteren. Brood met kipfilet en avocado en flink wat groenten als salade. Na de lunch rijd ik weer naar een afspraak en als ik terug kom begint net de afscheidsborrel van een collega. Ik snack wat stukjes groenten met hummus, kaas en gedroogde worst. Ik blijf niet zo lang hangen want heb met een CrossFit vriendinnetje af gesproken om voor de training een lange sessie ROMWOD te doen. We doen uiteindelijk 35 minuten mobiliteitstraining en daarna ben ik echt zo soepel. De squat snatches die we tijdens OLY oefenen gaan me redelijk makkelijk af. Als ik thuis kom duik ik snel de keuken in om eten te maken: Thom kha ka soep met maiskoekjes.

dagboek van een blogger

Donderdag – Boksen en in de sauna

Vandaag eet ik weer een ander ontbijtje: magere kwark met granola en blauwe bessen.  Op kantoor eet ik als tussendoortje 2 rijstwafels met appelstroop en een mineola. De lunch bestaat weer uit een salade. Dit keer een tonijnsalade, erbij eet ik één boterham met kipfilet en wat eiersalade en een kom pompoensoep. Ik heb ’s middags ongetwijfeld ook een tussendoortje gegeten, maar ik weet even niet meer wat. De dag vliegt voorbij en ik moet onwijs haasten aan het einde van de dag omdat ik ’s avonds heb afgesproken met Manon om te trainen. Ik maak pasta cherrytomaatjes klaar; dit is makkelijk, snel en valt altijd goed voor het sporten. We gaan boksen bij Spa Zuiver. Ik heb denk ik al twee jaar niet meer gebokst, maar het gaat me verrassend goed af en vind het onwijs leuk. Met trillende armen stappen we daarna nog een uurtje de sauna in. Moe, maar voldaan en ontspannen kom ik ’s avonds thuis. Ik eet nog een eiwitreep en dan is het tijd om lekker naar bed te gaan!

dagboek van een blogger

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment