Persoonlijk

Dagboek – Laatste weekje werken

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 15 mei 2017 0 comments
dagboek van een blogger

Laatste weekje voor de vakantie afgelopen week! Het was al een beetje een gekke week want maandag had ik mijn parttime dag en vrijdag was ik ook al vrij. Zaterdag vertrekken naar Portugal, dus uiteindelijk werkte ik maar drie daagjes. Op werk was het voor de verandering niet zo hectisch, dus eigenlijk zat ik sinds dinsdag al in de vakantiesferen! Ik neem je mee in de eerste dagen van de week. Willen jullie deze week op de hoogte blijven van alles wat ik uitspook in Portugal? Volg me dan zeker via Instagram!

Maandag – Van hot naar her

Vandaag weer lekker een parttime dagje die ik altijd aan Eat.Run.Love. besteed. Vorige week heb ik een afspraak met een triathlon trainer gehad en ik moet de komende tijd echt meer aandacht aan het zwemmen besteden. Niet één keer per week zwemmen, maar twee keer per week zwemmen. Omdat ik ’s ochtends zwemmen toch wel het lekkerste vind en het de rest van de week niet in mijn planning past, lig ik op mijn vrije dag om 7.30 in het zwembad. Voordeel is dat ik om 9.00 thuis ben en direct kan beginnen met werken. De rest van de ochtend breng ik dan ook achter mijn laptop door. Ik wil vandaag flink vooruit werken voor de komende week zodat ik hopelijk in Portugal niet elke dacht achter mijn laptop hoef te kruipen.

dagboek van een blogger

Ik lunch lekker eenvoudig met drie boterhammen; één dubbele boterham met grillworst en mosterd, één boterham met filet americain en daarbij een schaaltje rauwkost. Na de lunch spring ik op de fiets voor een rondje stad. Ik fiets langs het PR bureau van O’neill voor een afspraak, ga naar Etos voor nog wat spulletjes voor de vakantie en koop een statiefje voor mijn telefoon. Als ik thuis kom kruip ik weer achter de computer met een roggebroodje met rozijnen en huttenkase met blauwe bessen en rozijnen.

dagboek van een blogger

Ken je dat? Dat je wilt werken maar het niet lukt omdat de kat de hele tijd op je arm gaat liggen. Ik heb daar nogal last van. Beertje is heel lief hoor, maar ook heel irritant! Aan het einde van de middag pak ik nog een lesje crossfit mee. Op het programma staan 7 RM thruster en daarna een burner van jumplunges & dumbell push presses. Als ik thuis kom duik ik de keuken in en maak ik roti volgens recept van DoorMeal. ’s Avonds een relaxed avondje op de bank met de serie 13 Reasons Why, volgen jullie deze ook?

dagboek van een blogger

Dinsdag – Hardlopend de dag beginnen

Ik ben mijn aantal trainingen aan het opschroeven, dus deze ochtend staat er een hardlooptraining op het programma. Als mijn wekker om half 7 gaat, lig ik veel te lekker en heb ik geen zin om op te staan. Ik besluit dus te liggen tot mijn vriend zegt: hee, je zou toch gaan hardlopen? Ik: ik heb geen zin dus ik blijf liggen. Hij: Ik ga er nu uit, dus ga maar gewoon hardlopen. Ik: Ok. Hahah, zo gaat dat dus, herkenbaar? Uiteindelijk ben ik natuurlijk super blij dat ik ga hardlopen want het is fantastisch lekker weer en het zonnetje schijnt op mijn gezicht. Na zes kilometer maak ik een snel ontbijtje klaar met kwark, rood fruit en granola. Op werk eet ik een plakje bananenbrood met chocolade, yum! De lunch is weer niet zo spannend: een beetje pastasalade en een broodje die ik voor de helft me kipfilet beleg en de andere helft met cervelaatworst.

dagboek van een blogger

’s Middags heb ik een afspraak buiten de deur, voor ik wegga eet ik nog snel wat tomaatjes, wortels en een ei. Na de afspraak ben ik in de stad en besluit ik even langs Zara te gaan. Ik koop een leuk blouseje en een broek, maar later besluit ik dat ik de broek weer terug ga brengen. Hierna fiets ik door naar Lars, eigenaar van Ekopura. Ze hebben een nieuwe eiwit gelanceerd die ik even oppik, daarover later meer! Eenmaal thuis, duik ik weer de keuken in voor een lekkere risotto met bleekselderij, geitenkaas en walnoten. Een probeersel die erg goed in de smaak viel, ik ga deze dus snel nog een keer maken.

dagboek van een blogger

Woensdag – Laatste zwemtraining 

6.30: CrossFit tijd! Yes, again! Ik houd van CrossFit en ga er graag voor mijn bed uit. Vandaag staat er een mega chipper op het programma met heel veel verschillende oefeningen. I like. Voor de training eet ik een banaan en een plakje bananenbrood. Na de training eet ik hetzelfde ontbijtje als gisteren. De verse aardbeien zijn om te smullen dus eet ik het liefste iedere dag. Om 9.00 heb ik met Sophie afgesproken om koffie te gaan drinken bij Coffeeshots op de Spaarndammerstraat, super leuk koffietentje met heerlijke koffie. Sophie werkt bij LINDA. en is styliste, we gaan hopelijk een erg leuk project samen doen! Halverwege de ochtend kom ik op kantoor en ga ik gewoon lekker aan de slag. De lunch bestaat uit twee boterhammen met kipfilet, avocado, een eitje, heel veel rauwkost en als toetje nog een broodje met pure hagelslag. Een feestje!

dagboek van een blogger

Na de lunch maken we een korte wandeling. Sinds kort heb ik sneakers die ik niet meer draag op werk staan zodat ik even snel kan wisselen als ik hakken aan heb. Ideaal! Een half uurtje wandelen na de lunch vind ik namelijk echt heerlijk. De rest van de middag ben ik gewoon lekker aan het werk. Niks spannends. Rond een uurtje of half 7 ben ik thuis en ga ik snel koken: spaghetti met tonijnsaus. Om half 8 moet ik namelijk alweer in de auto stappen voor mijn laatste zwemtraining. Ik heb één training gemist en ga er daarom nu eentje inhalen in Maarssen. Een beetje uit de buurt vanuit Amsterdam, maar vind het belangrijk om alle trainingen te volgen omdat ik echt nog super veel kan en moet leren. De zwemtraining is super nuttig en ben dan ook blij dat ik ben gegaan. De rest van de avond hang ik op de bank! Ook wel eens fijn.

dagboek van een blogger

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment