Persoonlijk

Dagboek – laatste week werken

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 18 december 2017 0 comments
dagboek van een blogger

Yes, laatste weekje werken voor 1,5 week vakantie! Redelijk last minute hebben we besloten om een weekje naar Texel te gaan. Super leuk, maar uiteindelijk bleek het niet echt haalbaar met werken. Ik heb deze week dus keihard gewerkt, niet zoveel geslapen en niet zoveel gesport, maar ik ben nu wel echt vrij! Zowel vrijdag als zaterdag had ik een leuke events voor Eat.Run.Love. op het programma staan. Lees je mee?

Donderdag – werken, werken, werken

Tja, van donderdag kan ik eigenlijk niet heel veel anders maken dan dat ik heb gewerkt. Een lange dag ook! Eigenlijk zou ik ’s ochtends vroeg een meeting hebben, maar die gaat niet door. Omdat ik dat hoor als ik net mijn nagels heb gelakt, begin ik even thuis met werken. Rond 10.00 ben ik op kantoor en dan kom ik eigenlijk niet meer achter mijn bureau vandaan. Ik lunch met een lekkere tonijnsalade met daarbij een eitje, rauwkost, broodje met hummus en een soepje. Na de lunch vertrek ik richting Soesterberg waar ik een meeting heb. Op de terugweg sta ik hopeloos in de file en als ik thuis ben heb ik dus écht geen zin meer om te koken. We halen al wandelend een pizza, die ik op de bank op eet. Na deze snelle maaltijd kruip ik weer achter de computer om verder te werken. Met vierkante ogen stap ik ’s avonds in bed.

dagboek van een blogger

Vrijdag – Hordelopen met Nadine Visser

Ik werk 36 uur en sinds kort ben ik 1x in de 2 weken op vrijdag vrij, zo ook vandaag. Helaas is het zo druk op werk en met het oog op mijn vrije week volgende week besluit ik dat ik ga werken. Maar niet voordat ik heb ontbeten, uiteraard, en een kraambezoekje aan vrienden heb gebracht. Om 12.00 ben ik op werk, ik zet mijn out of office aan en doe alleen de hoognodige dingen. Ik moet uiterlijk om half 6 weg en uiteindelijk ben ik precies om half 6 klaar, goed gemikt!

Ik spring op de fiets naar het Gymlokaal waar ik een workout heb met Adidas en atlete Nadine Visser. We krijgen een clinic hordelopen en ik geloof niet dat ik me ooit ergens zo’n kneus bij heb gevoeld. Je denkt; ik spring wel even over die hekjes heen, maar ehm, nee dus. Uiteindelijk vind ik het wel super leuk en ga ik om 20.00 met een energiek gevoel naar huis. Thuis flans ik een snelle maaltijd in elkaar met noedels van wortel en courgette en echte noedels en gamba’s. Een uitprobeersel, maar het is erg lekker dus ik zal het snel fotograferen!  ’s Avonds duik ik lekker op tijd mijn bedje in.

dagboek van een blogger

Zaterdag – High intensity workout met Vitamin Well

Ik hoef pas om 11.45 bij een event te zijn, dus ik zet mijn wekker niet. Om half 10 word ik wakker, ik had de slaap dus wel nodig! Mijn ontbijtje is hetzelfde als donderdag; kwark met peer, blauwe bes en granola. Ook eet ik nog een banaan en dan fiets ik naar High Studio’s waar ik ben uitgenodigd voor een workout met Vitamin Well. Ze hebben een nieuw energiedrankje “Awake” met framboos en cafeïne gelanceerd, super lekker! Houd mijn Instagram ook in de gaten want er komt een leuke winactie aan! Na de pittige high intensity workout (dat was dus écht zweten), staat er een lekkere lunch op ons te wachten. Ik eet een beetje couscous salade, een kleine pita met zoete aardappelpuree en een dadelballetje.

Als ik thuis kom liggen mijn twee diva’s languit op de bank. Mijn vriend maakt nog even wat foto’s voor een komend blog, ik eet nog twee boterhammetjes met kaas en spring onder de douche. Aan het einde van de middag heb ik nog een afspraak bij de kapper. Twee maanden geleden heb ik mijn haar afgeknipt en het was gewoon alweer zo’n 4 cm gegroeid. Mega snel. Ik ben er nog steeds niet over uit of ik het echt leuk vind, maar ik geef het nog een kans! ’s Avonds eten we makkelijk met wraps met falafel en rauwkost. Na het eten maak ik nog even snel een blogje af en ga ik naar vrienden die net een nieuw huis hebben gekocht. Super tof huis en een gezellige borrel waar ik twee wijntjes en wat borrelhapjes snack.

 dagboek van een blogger

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment