Persoonlijk

Dagboek: het paasweekeinde

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 2 april 2018 0 comments
Dagboek van een blogger

Yes, door Pasen en wat extra vrije dagen ben ik gewoon 6 dagen vrij. Wat een feestje! En dat betekent ook dat ik eindelijk weer wat extra tijd heb om te bloggen. Heb de afgelopen dagen tussen alle leuke sociale activiteiten door ook lekker vooruit kunnen bloggen, weer wat leuke ideetjes kunnen bedenken en inspiratie op kunnen doen. Dat miste ik de afgelopen tijd wel, dus ik maak daar deze dagen extra gebruik van. In dit dagboek van een blogger neem ik jullie mee in een paar van mijn vrije dagen!

Donderdag – Lekker thuis rommelen

Yes, dagje vrij vandaag en het is echt een lekker rommeldagje in en rondom het huis. ’s Ochtends slaap ik uit, maak ik het huis schoon, bak ik granola en wortel-dadelcake en maak ik een wandeling richting de notenwinkel en Albert Heijn om alvast wat lekkere dingetjes en lunch in huis te halen. Ik haal lekkere verse broodjes met filet americain en een eitje. Erbij wat rauwkost en nog een paar crackers met kipfilet. ’s Middags werk ik aan mijn blog, ga ik naar crossfit en doe ik grote boodschappen bij Lidl. Als ik thuis kom bak ik een cheesecake met lemoncurd en wanneer deze in de oven staat maak ik het avondeten klaar; noedels met zalm. Na het eten plof ik op de bank voor een aflevering van Riverdale.

Dagboek van een blogger

Vrijdag – Dagje Alkmaar

Vandaag ga ik een dagje met mijn moeder naar Alkmaar, maar niet voordat ik gesport heb! Om 8.30 sta ik in de crossfit box voor een buddy workout van roeien, ring dips en v-ups. Heerlijke workout voor de vrijdagmorgen. Ik spring bij crossfit onder de douche en met een smoothie met proteïne stap ik in de auto. Ik pik mijn moeder op en dan rijden we naar Alkmaar voor een gezellig dagje. We wandelen door de stad, winkelen wat en gaan lekker lunchen bij Saladebar Oogst. Deed me qua set up heel erg denken aan SLA. Zowel mijn moeder als ik kiezen voor een wrap met hummus en falafel. Super lekker.

Tegen het einde van de middag zijn we bij ons thuis, even later komt mijn vader ook en gaan we gezellig borrelen en eten. We starten met lekkere olijfjes, een droge worst, nootjes en een goed glas wijn. Ik maak lasagne met ricotta en geitenkaas met daarbij een groene salade met boontjes en tomaatjes. Als toetje komt de cheesecake die ik gisteren maakte op tafel. Weer zo’n fijn dagje!

Dagboek van een blogger

Zaterdag – On the road

Voor een zaterdag moet ik heel erg vroeg op staan; om 7.00 gaat de wekker. Gelukkig voor een goed doel, ik moet om 8.30 in Haarlem zijn. Ik heb een maandje geleden permanente make-up op mijn wenkbrauwen laten zetten en ga vandaag voor de herhaalbehandeling naar Haarlem. Ik ben echt mega blij met het resultaat en kan het nu al iedereen aanraden! Daarna heb ik afgesproken met Bo en gaan we ontbijten bij een nieuwe hotspot in Haarlem; Frenchie. Een heel relaxt tentje met een goede sfeer en lekker eten. We nemen beide boterhammen met mashed avocado en scrambled eggs. Na het gezellige ontbijt rijd ik weer terug naar Amsterdam. Ik doe nog wat vergeten boodschapjes en ga thuis lekker bloggen. In de middag gaan mijn vriend en ik nog even naar buiten voor diverse blog foto’s. Zo fijn iemand die altijd met me mee naar buiten wil en kan.

’s Avonds rijden we naar Den Haag voor een overheerlijk diner bij Pearl (deze dagen staan wel in het teken van eten, heb je het door?). Ik ben daar op uitnodiging en we genieten van een menu dat Pearl ons voorschotelt. Een plank met charcuterie, een flat iron steak met groenten en frietjes en een sundae ijsje dat aan tafel wordt bereid. Bij het eten drink ik ook nog een glas rode wijn.

Dagboek van een blogger

De dagen zoals hierboven beschreven gingen het hele weekend door; slapen, eten, relaxen met vrienden en familie en lekker buiten zijn. Heerlijk om even op deze manier een paar dagen vrij in eigen land te hebben!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment