Persoonlijk

Dagboek: bijna vakantie

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 7 mei 2018 0 comments
Dagboek van een blogger

Yes, het is mijn laatste weekje werken voordat ik op vakantie ga. Na deze week ben ik 2,5 week vrij. We gaan eerst een paar dagen naar Lissabon, rijden vanuit daar door naar het zuiden van Portugal om een week te surfen en dan ben ik nog een paar dagen in Nederland vrij. Zoveel zin in! Maar afgelopen week dus eerst nog even de laatste dingen afronden op werk.

Laatste dag werken

Donderdag is mijn laatste kantoordagje. Ik ben mijn standaard ontbijtjes een beetje zat en maak weer eens een mugcake. Ontzettend simpel met een banaan, ei, havermout en vanille essence maar wel heel lekker. Ik doe deze 4 minuten in de magnetron en daarna bestrooi ik hem met kaneel. Aardbeitjes erbij en smullen maar! Ik breng de hele dag op kantoor door, maar het is een vrij relaxt dagje. Samen met een collegaatje laat ik de kantoorhond uit en daarna werk ik lekker door aan mijn overdracht.

Uit werk ga ik naar CrossFit en dit gaat super lekker! Ik ben super trots op mezelf want ik heb de workout Jackie RX gedaan. Dit is 1000m roeien, 50 thrusters met 15k en 30 pull-ups. Ruim een jaar geleden deed ik deze workout met een elastiek voor de pull-ups en finishte ik in 11.59. Nu deed ik de pull-ups RX en finishte ik in 10.11. Ik maak stiekem behoorlijk wat progressie en mijn glimlach ging de rest van de avond niet meer van mijn gezicht af. Mijn vriend stelt voor om ergens een hapje te gaan en eten en dat vind ik wel gezellig. Het wordt een burger bij H Burger. Super leuk tentje op De Clerqstraat in Amsterdam met hele lekkere burgers. Ik ga voor een chickenburger en die is enorm. Een paar frietjes erbij en een coleslaw en ik zit vol!

Dagboek van een blogger

Yoga, Lunchen en fietsen

Yes, mijn vakantie is begonnen. En ik start gelijk met een heel chill dagje. Ik begin met een lesje Yin Yoga bij De Nieuwe Yogaschool. Tijd geleden dat ik een volledige Yin Yoga les heb gedaan, maar wat is het weer fijn. Als ik thuis kom, ruim ik het huis op en maak ik schoon en daarna spring ik op de fiets naar Park bij Hotel Arena. Hier heb ik afgesproken met mijn beste vriendinnetje die zwanger is. We lunchen lekker op het terras. De lunch is lekker (ik heb een salade met burrata en biet), maar heel eerlijk vind ik het wel wat prijzig voor wat je krijgt.

Na de lunch werk ik nog wat aan mijn blog en aan het einde van de middag stappen mijn vriend en ik op de racefiets voor een lekkere ronde van 40km. Ik moet wel weer een beetje wennen want na een kilometer of 25 krijg ik toch wat last van mijn rug. Maar dat zal beter gaan naarmate ik weer vaker fiets. Als ik thuis kom maak ik een linzenschotel met zoete aardappel en daarna plof ik op de bank met een espresso, kop thee en stukje(s) Tony’s Zeezout Karamel. Deze is funest; ik kan gewoon niet maar één stukje nemen. Wie herkent dat?

Dagboek van een blogger

CrossFit en lunchen

Ook vandaag weer een lekker actief dagje die ik weer begin met een mugcake. Ik vond het een goede combinatie donderdag, dus die herhaal ik gewoon weer. Ik pak pakketjes in die ik moet versturen en dan fiets ik naar de CrossFit box voor een les Powerliften. Upper body staat er op het programma. Halverwege de les komt Amanda binnen, want samen met haar ga ik een tweede workout doen. 1x per maand is er ‘bring a friend’, dan mag je gratis iemand meenemen en doe je samen een buddy workout. Super leuk vind ik dit en ik vind het super gezellig dat Amanda mee is. Het is zweten geblazen en als we na de les wat zijn afgekoeld wandelen we in ongeveer 20 minuutjes naar Bar Spek om neer te ploffen op terras. Het is inmiddels half 2 en na alleen een mugcake en 2 trainingen heb ik hongerrrr. We bestellen een broodje met ei-truffelsalade en eentje met roerei, avocado en tomaat en delen dit. Na de lunch delen we ook nog een carrot cake. Feestje!

Als ik thuis kom ga ik vrijwel direct weer weg omdat ik nog even een koffer bij mijn ouders moet ophalen. Op de terugweg doe ik boodschappen en als ik thuis kom, hang ik de was op en ga ik koken. Een nieuw receptje: quiche met spinazie en feta. Dit is een groot succes, dus het recept komt ook deze week of volgende week online! Na het eten wandelen mijn vriend en ik nog een rondje en kruip ik op de bank met mijn laptop om nog wat te bloggen. Paar heerlijke daagjes zo!

Dagboek van een blogger

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment