Hotspots & Travel

Crème Coffee & Pastry || Den Bosch

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 14 november 2015 1 Comment
Creme coffee pastry Den bosh

Alweer enige tijd geleden was ik een dagje in Den Bosch voor het interview met Kim (update: inmiddels heeft zij de New York Marathon zeer succesvol gelopen!). Natuurlijk ging ik daar niet weg voor een aantal hotspots te hebben bezocht. Van medeblogger Mari hoorde ik dat ik echt een bezoekje moest brengen aan Crème Coffee & Pastry en omdat ik Den Bosch niet zo goed ken, ging ik daar prat op af.

Crème Coffee & Pastry zit in een leuk straatje achter de Grote Markt en is de perfecte plek om even tot rust te komen. De naam doet vermoeden dat ze alleen maar lekkere baksels verkopen (dat is ook zo), maar daarnaast kun je er ook terecht voor ontbijt en lunch. Omdat ik al ergens anders had geluncht, ging ik voor een homemade cookie, maar de lunchkaart ziet er overheerlijk uit. Wat ik leuk vind is dat er geen hele duidelijke lijn in zit, maar er gewoon allerlei lekker dingen op de kaart staan. Van quiche en couscoussalade tot aan pulled pork en pizza.

Creme coffee pastry Den bosh

Creme coffee pastry Den bosh

Achter in de zaak zijn een aantal tafels helemaal ingericht op mensen die willen werken. Daar vind je stopcontacten en wifi. Echt top geregeld, zo wordt dis ook een hele fijne werkplek. Het is daarmee wel de bedoeling dat je ook daadwerkelijk je laptop alleen achter in gebruikt zodat de tafeltjes voorin echt vrij blijven voor mensen die willen lunchen. Ik vind dat eigenlijk een prima regel. Vooral omdat wanneer je ergens wilt werken, je toch vaak langere tijd blijft zitten.

Naast het onbijt, de lunch of een kop koffie kun je Crème Coffee & Pastry ook terecht voor een High Tea en een Barista workshop. En vind je dat je een lekker taartje of koekje hebt gegeten? Aan de overkant van het restaurant kun je deze ook in de bakkerij kopen.

Crème Coffee Pastry
Snellestraat 47
Den Bosh
www.cremecoffeeandpastry.nl

Creme coffee pastry Den bosh

Creme coffee pastry Den bosh

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Eetbar Dit || Den Bosch - Eat.Run.Love. 26 november 2015 at 07:02

[…] een hotspot in Den Bosch! Iets totaal anders dan ik een paar weken geleden deelde, maar niet minder leuk. Eetbar Dit zit ook in de buurt van de Grote Markt, dus midden in het […]

Reply

Leave a Comment