OntbijtReceptenSmoothies & Juices

Chocolade smoothie met banaan en kokos

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 28 februari 2016 2 Comments
Chocolade smoothie

Deze smoothie heb ik een tijd lang bijna elke dag gedronken, daarna raakte hij een beetje in de vergetelheid, maar laatst heb ik hem weer herontdekt en kwam ik erachter dat hij nog niet op de blog staat. Daar moet verandering in komen! Deze smoothie vind ik super lekker als ontbijt, of na een zware training omdat hij een goede mix van koolhydraten en eiwitten bevat.

Voor 1 persoon

  • 1 banaan
  • 1 el rauwe cacao (15 gram)
  • 1 el kokos (10 gram)
  • 1 el hennepzaad (10 gram)
  • 40 gram havermout
  • 1 glas water

Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een gladde smoothie. Begin op een laag toerental en zet hem steeds een beetje hoger. Wanneer je de smoothie te dik vindt, kun je nog wat extra water toevoegen. Enjoy!

Voedingswaarden: 436 calorieën
13 gram eiwit – 67 gram koolhydraten – 14 gram vet

SONY DSC

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Eén op de drie Nederlanders presteert beter dankzij een banaan - Eat.Run.Love. 11 augustus 2016 at 07:00

[…] chocoladesmoothie met banaan en kokos […]

Reply
Sport en eetdagboek #44 - Eat.Run.Love. 5 april 2016 at 07:00

[…] met ananas voor de eiwitten en ga me dan klaar maken voor werk. Ook maak ik nog een smoothie met banaan, cacao, kokos, havermout en eiwit voor onderweg. Ik moet naar Nieuwegein, dus die smoothie kan ik mooi dan opdrinken! Om 12.00 ben […]

Reply

Leave a Comment