Broodjes, Wraps & OmeletReceptenVegetarisch

Broodje hummus met gegrilde courgette

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 19 februari 2017 1 Comment
Broodje hummus met gegrilde courgette

Een tijd lang at ik ’s middags vrijwel geen brood meer, tot Kirsten mij het advies gaf om toch weer brood te gaan eten. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen want ik houd van brood. In alle vormen en maten! Een doodordinaire verse volkorenboterham vind ik heerlijk, maar ook de wat exotischer broodjes vind ik lekker.

Broodbeleg is zo spannend als je het zelf maakt. Je kunt uiteraard gewoon voor een plakje kaas of kipfilet gaat, maar je hebt talloze mogelijkheden. Vandaag dus weer eens een broodje van mijn hand die ik graag in het weekend eet. Eigenlijk kun je dit broodje hummus met gegrilde courgette niet eens een recept noemen, maar hee, dan heb je wellicht ook wat eigen inspiratie!

Broodje hummus met gegrilde courgette

Voor 3 broodjes:

Easypeasy! Bak het brood af in de oven. Snijd de courgette in dunne plakken en gril deze op een grillpan. Laat het brood en de courgette iets afkoelen.

Snijd de broodjes open, besmeer met de hummus, beleg met de gegrilde courgette, tomaat en sla. Enjoy!

Voedingswaarden per broodje: 298,4 calorie├źn
10,6 gram eiwit – 51,5 gram – 4,6 gram vet

Broodje hummus met gegrilde courgette

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Britt 19 februari 2017 at 15:27

Zo simpel, maar inderdaad zo zo lekker!

Reply

Leave a Comment