SportSportswear & gear

Boksen in stijl

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 22 oktober 2014 2 Comments
bokshandschoenen fab

Eén keer per week doe ik een kickboks bootcamp, maar het liefst zou ik nog veel vaker willen boksen. Een tijd lang heb ik twee keer per week gebokst bij een boksschool in Amsterdam, maar deze was ranzig, duur en veel te druk. Ik ben daar dus mee gestopt en vind buiten boksen fantastisch. Toch mis ik wel het boksen op een zak, hier kun je echt los gaan. Inmiddels heb ik een nieuwe boksschool op het oog, maar ik kom er maar niet aan toe om er heen te gaan. Nu de halve marathon er weer op zit, hoop ik daar toch echt tijd voor te vinden!

Anyhow, boksen is goed voor je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie. In deze blog over boksen geef ik ook wat meer uitleg over de intensiteit en het soort oefeningen dat je kunt verwachten. Bij boksen ga je tot het uiterste en als je het goed doet, ben je na afloop bezweet en uitgeput. Maar je kunt het natuurlijk wel in stijl doen; – het van oorsprong – tassenmerk FAB. springt heel slim in op deze sporttrend en lanceert een bokshandschoenenlijn voor de modebewuste vrouw.

De bokshandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinatie en versierd met opgestikte sterren. Ze zijn gemaakt in een fabriek die gespecialiseerd is op het gebied van bokshandschoenen. Niet geheel onbelangrijk! Ze kosten €79 en zijn nu verkrijgbaar in de webshop.

Wat vinden jullie? In stijl naar de sportschool of overbodig?

bokshandschoenen fab

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Eline 22 oktober 2014 at 15:26

Ik vind het een beetje overdreven, maar met een beetje overdreven is op zijn tijd niks mis!

Reply
Avatar
Mirne 22 oktober 2014 at 09:18

Ik vind het een beetje overdreven, weet ook niet of andere je dan erg serieus nemen.

Reply

Leave a Comment