Hotspots & Travel

Bilder & De Clercq || Amsterdam

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 8 oktober 2014 3 Comments
Bilder & De Clercq

Bilder & De Clercq is inmiddels zo’n 1,5 jaar te vinden op de kruising van Bilderdijk- & De Clercqstraat. Een culinaire hotspot waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen, maar ook een lekkere bak koffie en een goede lunch. Bij deze culinaire supermarkt vind je dagelijks 14 recepten en alle ingrediënten voor het bereiden van deze recepten verpakt in 1 of 2 persoons porties. Bilder & De Clercq is ingericht met een aantal blokken waar je de recepten – uitgewerkt op handige bewaarkaartjes – vindt en alle producten overzichtelijk staan uitgestald. Er is altijd een variatie van vlees, vis en vegetarische gerechten variëren tussen de €5 en €10 per persoon. Voor ieder wat wils dus! Ook gaat ieder gerecht gepaard met een wijnadvies.

Ik vind het echt een top concept, het is makkelijk, snel, kwalitatief en je weet zeker dat je geen voedsel verspilt. De gerechten worden ontwikkeld door twee freelance koks die er voor zorgen dat er iedere week drie nieuwe gerechten (passend bij het seizoen) op het menu komen te staan.

Bilder & De Clercq

Bilder & De Clercq

Bij Bilder & De Clercq staat kwaliteit voorop, het is niet persé een biologische supermarkt, maar je vindt er wel veel eerlijke producten. Zo vind je er naast de gerechten voor ’s avonds ook producten voor ontbijt, lunch en borrel. Denk aan lekkere theetjes van Pukka en Clipper, chocolade van Tony Chocolonely, diverse notenpasta’s van Horizon. Tevens is er een espressobar waar je heerlijke broodjes en carrotcake kunt eten!   De naam Bilder & De Clercq is een ode aan de eerste locatie, maar het concept is zo succesvol dat vorig jaar september een tweede locatie in de Pijp is geopend en het is wachten op de volgende!

Bilder & De Clercq
De Clercqstraat 44, Amsterdam

Bilder & De Clercq
Ceintuurbaan 334, Amsterdam

Bilder & De Clercq

Bilder & De Clercq

Bilder & De Clercq

Bilder & De Clercq

Bilder & De Clercq

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

3 Comments

Avatar
TheHotstpoter 24 februari 2015 at 09:20

Great place !!! The concept is just genius !

Reply
Avatar
Mirne 8 oktober 2014 at 10:47

Echt een erg leuk concept!

Reply
Avatar
Eline 8 oktober 2014 at 09:50

Ik vind het een heel leuk concept, ben er nog nooit geweest helaas.

Reply

Leave a Comment