Lifestyle

Best gelezen artikelen 2017

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 31 december 2017 3 Comments
Best gelezen artikelen 2017

Voorgaande jaren deelde ik eigenlijk altijd de best gelezen recepten van het jaar daarvoor. Leuk om naar te kijken, vooral omdat ik dol ben op koken en het dus ook leuk vind dat mijn recepten zo goed gelezen worden. Dit keer besloot ik het iets breder te trekken en te kijken naar de best gelezen artikelen. Maar ook daar zien we nog wel wat recepten terug komen. Ik laat in deze blogpost alleen artikelen zien die ik ook daadwerkelijk in 2017 heb geschreven. Er zitten namelijk ook wel wat artikelen tussen die al in 2015 of 2016 zijn verschenen, maar het gewoon ontzettend goed doen in Google zoekresultaten. Ben benieuwd of jij deze artikelen ook gelezen hebt. Zo niet, goede reden om ze nog even te bekijken!

Een kijkje in mijn ochtendroutine

Grappig, deze blog maakte in opdracht van Arla. Maar blijkbaar vinden jullie het gewoon superleuk om een kijkje in iemands ochtendroutine te nemen! Ik vond het super leuk om deze blog te maken en merk dat ik toch wel wat standaard gewoontes heb. Zit nu iets meer in een warme havermout periode, maar dat komt ook door het weer.

Overnight oats met banaan en kokos

Leuk dat deze gewoon op nummer 2 staat! Eén van mijn favoriete ontbijtjes in de zomer, in de winter ga ik zelf liever voor warme havermout. Met dit receptje heb ik zelfs mijn moeder weten te overtuigen dat overnight oats echt heel lekker zijn. Is het snel weer zomer? Klik hier voor het recept.

Vrouwen die crossfitten hebben hiermee te maken

Wow, dit artikel schreef ik begin december en staat gewoon op nummer 3. Grappig, ik vond het een super leuk artikel om te schrijven maar had nooit verwacht dat zo zou gaan vliegen. Blijkbaar heel herkenbaar voor veel vrouwen :) Zal ik meer van dit soort artikelen schrijven? Let me know!

Best gelezen artikelen 2017

Bananenbrood met walnoten en dadels

Weer een recept. Dit keer voor het altijd populaire bananenbrood. Ik heb meerdere recepten op de blog staan, maar deze spreekt het meeste aan. Super makkelijk en lekker bananenbrood om te maken. En daarnaast ook nog eens heel verantwoord! Dus goede voornemens in het nieuwe jaar om minder te snoepen? Maak dan zeker eens dit bananenbrood! Klik hier voor het recept.

Best gelezen artikelen 2017

Crossfit en voeding gaan hand in hand

Nog een Crossfit gerelateerd artikel! Dit keer over wat goede voeding voor jouw crossfit prestaties doet. Ook geef ik een aantal tips waar je op moet letten. Een zeer waardevol artikel als je het mij vraagt.

best gelezen artikelen 2017

Rijst met kabeljauw en groenten

Een makkelijk én super gezonde avondmaaltijd. Daar houden we van! Ben jij op zoek naar een balansdagje, dan is deze rijst met kabeljauw en groenten heel geschikt. Daarbij is het ook nog eens heel snel klaar, dus ideaal als doordeweekse maaltijd na een training.

Best gelezen artikelen 2017

Kom van die weegschaal af

De weegschaal is voor veel vrouwen wel een dingetje. Waarom heeft die weegschaal zo’n grote invloed op onze mindset? In dit artikel schreef ik dat je de weegschaal beter de deur uit kunt gooien. Het draait tenslotte om veel meer dan alleen een getalletje op de weegschaal. Trouwens, als ik hier mijn lange haar zie, wil ik mijn lange haar weer terug!

best gelezen artikelen 2017

5 tips om een betere borstcrawl te leren

Ah, super leuk dat deze in de top 10 best gelezen artikelen staat. Ik leerde begin dit jaar de borstcrawl en voor wie dat niet gevolgd heeft, het was een behoorlijke struggle. Ik ben absoluut geen waterrat en had behoorlijk wat moeite om de borstcrawl onder de knie te krijgen. Samen met Zwemanalyse – waar ik mijn trainingen heb gevolgd – schreef ik dit artikel. 

best gelezen artikelen 2017

In de test: yoghurt en kwark

Begin dit jaar bedacht ik dat ik wat vaker vergelijkend warenonderzoek wilde doen. Deze test met yoghurt en kwark was het eerste artikel in deze reeks. Maar uiteindelijk heb ik helemaal niet zoveel producten vergeleken. Moet ik maar weer eens gaan oppakken voor 2018 want vind ik wel leuk om te doen!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

3 Comments

Avatar
Bianca 1 januari 2018 at 21:11

Ik vond de test erg leuk om te lezen. Wat er niet instaat maar wat ik ook graag lees is je weekoverzicht met eten en sporten.

Reply
Avatar
Eva 31 december 2017 at 17:30

Je bananen brood recest is voor mij ook zeker een favoriet, maken hem minstens elke maand! Ben sowieso fan van al je recept blogs, bijna elke recept spreekt me wel aan en veel recepten worden dan ook geprobeerd of komen zelfs vaker terug :)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 1 januari 2018 at 17:11

Ah wat leuk om te horen :) Het bananenbrood staat bij mij ook nu in de oven!

Reply

Leave a Comment