Persoonlijk

Ik ben benieuwd naar jouw mening!

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 2 januari 2017 0 comments
enquete eat.run.love

Een nieuw jaar vraagt altijd om een beetje zelfreflectie; wat gaat er goed, wat kan er beter en wat kan ik misschien beter niet meer doen? Ik zit bomvol ideeën voor Eat.Run.Love., maar weet niet of en hoe ik deze moet uitvoeren. En daarbij, ik heb ook maar 24 uur in een dag zitten dus moet ook keuzes maken.

Daarom heb ik een korte enquête van 12 vragen gemaakt en ik wil jullie vragen of jullie mij willen helpen met deze in te vullen. Met jullie feedback op deze enquête kan ik er voor zorgen dat de content op Eat.Run.Love. nog beter op jullie behoeften aansluit en de blog verder geoptimaliseerd kan worden. Hoe denken jullie over de huidige content, waarom bezoek je Eat.Run.Love. graag en wat mis je nog op de blog?

Ik hoop dat jullie mij willen helpen en 5 à 10 minuutjes de tijd willen nemen om de enquête in te vullen:

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment