SportSportswear & gear

Badpakken shoppen

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 19 september 2014 8 Comments
Untitled-11

Tot voor kort zwom ik nooit. Ja, ik nam wel eens een duik in het zwembad of de zee als ik op vakantie was, maar daar hield het ook wel mee op. Toch sprak een triatlon me altijd wel aan, uitdagend doordat je meerdere onderdelen traint. Dus toen de uitnodiging voor de Amsterdamse Bosbaan Triatlon kwam, twijfelde ik geen moment. Sindsdien probeer ik 1 à 2 keer naar het zwembad te gaan om mijn zwemslagen te oefenen. En zo ben ik tot de conclusie gekomen dat een badpak toch wel fijn zit. Bij een duik zit je bikinitopje in je nek en na een aantal zwemslagen hangt je bikinibroekje op je knieën. Wat mij betreft is een badpak nu dus wel echt een must. Toen ik in de stad was en bij de H&M een simpel zwart exemplaar zag hangen, stond ik direct bij de kassa. Maar je hebt zo ontzettend veel leuke badpakken, daar moest ik een shopping van maken.

Mijn favorieten? Het H&M badpak (die heb ik al), het grafische Speedo badpak van de hoofdfoto en het volledig zwarte Adidas badpak. Of ik daadwerkelijk nog een badpak ga kopen, laat ik even afhangen van of de triatlon mij bevalt.

Untitled-11

H&M – Speedo – Adidas

Untitled-13

Ouma – Adidas – Adidas

Untitled-12

Speedo – Speedo – Adidas

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

8 Comments

Avatar
Saskia 20 september 2014 at 09:26

Heb zelf die laatste speedo (die roze, maar dan in het blauw) en ben er super tevreden over. Train nu voor een hele triathlon, dus lig met enige regelmaat in het zwembad en dan is een bikini idd niet fijn :(

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 20 september 2014 at 13:23

Een hele triatlon! Wauw, dat doe ik niet na hoor, heel gaaf. Succes met trainen!

Reply
Avatar
Ester 19 september 2014 at 22:53

Ik ben sinds kort ook aan het denken dat ik ‘ooit’ een (deel van een) triatlon wil doen :-) Al ben ik niet de snelste met fietsen, lopen of zwemmen, ik geniet van alle drie de sporten! Vooral nu ik een fijn zwembad heb gevonden in mijn nieuwe buurt, ga ik denk ik ook maar een zwempak aanschaffen.

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 20 september 2014 at 13:24

Oefening baart kunst :) Hoe langer je traint, hoe beter het zal gaan! Succes!

Reply
Avatar
Hedwig 19 september 2014 at 10:49

Ik heb deze week de Speedo Endurance Monogram Racerback gekocht en wil hem nooit meer uitdoen, wat zit zoiets eigenlijk heerlijk zeg! (Ik vond Adidas trouwens niet lekker zitten, die randjes waren net te strak en sneden in mijn huid). Nu nog even goed leren zwemmen! ;)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 19 september 2014 at 22:46

Ha, wat goed dat je ook een badpak hebt gekocht! Een lekker zittend badpak is nog best moeilijk te vinden. En zwemmen, tja, oefening baart kunst (maar ook ik moet nog veel oefenen!)

Reply
Avatar
Eline 19 september 2014 at 10:27

Die blauwe rechtsonder is ook mooi zeg!

Reply
Avatar
Mirne 19 september 2014 at 10:24

Ik vind de basic zwarte van adidas wel mooi!

Reply

Leave a Comment