EatNieuws

Back to the 50s met SMEG

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 27 april 2014 4 Comments
smeg 50s style
Als je veel in de keuken staat, gebruik je ook veel keukenapparatuur. Zelf heb ik onder andere een keukenmachine, blender, staafmixer, maar natuurlijk ook een broodrooster en waterkoker. Bij mij is het een redelijk bij elkaar geraapt zooitje. Laatst heb ik een supergoede blender gekocht, een redelijke goede keukenmachine heb ik van mijn moeder gekregen en wij hebben een retro-achtige waterkoker die echt te gek is op het aanrecht.Het oog wil ook wat natuurlijk, en toen ik deze nieuwe lijn van SMEG tegenkwam was ik direct verliefd. De koelkasten van SMEG vind ik ook echt te gek en deze keukenapparatuur is helemaal in dezelfde stijl als de koelkasten en verkrijgbaar in diverse leuke kleurtjes. Of tenminste, verkrijgbaar zijn ze nog niet. Op de website staat dat ze binnenkort komen. De prijs? Ook geen idee, ik ga het in de gaten houden! Vooral mijn broodrooster is aan vervanging toe, maar de keukenmachine vind ik ook echt een snoepje.

Wat voor keukenapparatuur gebruiken jullie allemaal? En vinden jullie SMEG ook zo mooi?

smeg 50s style

4 Comments

Jolien 27 april 2014 at 16:10

heel gaaf!

Reply
Anouk 27 april 2014 at 10:41

Verliefd!! Wij hebben een crème Smeg koelkast en ik zoek een nieuwe waterkoker! Ik ga het ook in de gaten houden.

Reply
Jessica 28 april 2014 at 20:00

Ah wat gaaf dat je een Smeg koelkast hebt! Daar ben ik wel een beetje jaloers op!

Reply
Anker 27 april 2014 at 07:21

Oooh mooi! Dat blauw <3

Reply

Leave a Comment