Lifestyle

Babette over haar kickbokswedstrijd

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 7 januari 2017 0 comments
Babette Grunder kickbokswedstrijd

Weten jullie nog dat ik in gesprek was met Babette? Op 19 november had ze haar eerste kickboks wedstrijd. Ze won natuurlijk, precies zoals ze hoopte. Nike en Glamour volgden haar journey ernaar toe en dat is vastgelegd in deze onderstaande mooie video waar ik persoonlijk echt kippenvel van kreeg. Een video waar Babette echt mega trots op mag zijn, vind het zo tof dat Babette dit in 10 maanden heeft weten te bereiken dat ik jullie dit niet wilde onthouden.

Als onderdeel van de Beautiful x Powerful campagne gaat Nike op zoek naar inspirerende sportverhalen, één daarvan is dus het verhaal van Babette. Het verhaal gaat niet over hoe goed je iets kunt, maar over iets waarvan je een jaar geleden nooit had gedacht dat je dit zou kunnen doen. En dit vind ik echt zo bijzonder, want uiteindelijk draait het daar ook om; om je eigen plezier, je eigen kunnen en je eigen journey.

Babette: Het maakt je sterker als je deelt waar je mee bezig bent.

Joan Benoit Samuelson was in 1984 de eerste vrouw die tijdens de Olympische Spelen een hele marathon volbracht (in 2.54.52). Samen met haar vaste slogan “there is no finishline” werd Nike geïnspireerd om vrouwelijke atleten te supporten en successen te vieren. Van de Nike Women’s Runs naar een vrouwelijke community waar meer dan 4 miljoen vrouwen samen trainen, gemotiveerd door een gezamenlijke mentaliteit. En iedereen mag er onderdeel van zijn!

Fotograaf hoofdfoto: Sascha Luna

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment