Hardlopen / TrailrunningSport

Asics collectie 2015 herfst/winter

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 19 september 2015 6 Comments
asics collectie 2015

Mijn favoriete hardloopschoen is van Asics, toen ik voor de honderdste keer serieus ging hardlopen liet ik mezelf een aantal jaar geleden hardloopschoenen aanmeten; dit waren Asics. Daarna heb ik een tijdje op andere schoenen gelopen, maar inmiddels ben ik al aan het derde paar van het model dat ik destijds kocht begonnen omdat ik deze gewoon toch het lekkerste vind zitten. Natuurlijk test ik ook regelmatig andere schoenen en komen er een aantal goed in de buurt, maar altijd grijp ik weer terug op mijn favo Asics GT2000.

De kledingcollectie van Asics liet ik vaak links liggen, maar de laatste paar collecties zijn toch wel erg leuk! Voor de aankomende herfst/winter collectie combineert Asics een urban stijl met slimme laagjes en stoffen die zijn ontworpen om hardlopers warm en droog te houden. De kledingcollectie bevat stukken met een innovatieve technologie, ademende stoffen, warmtezones en waterbestendige materialen.

asics collectie 2015

asics collectie 2015

Om alle items vast te leggen, reisde Asics af naar Japan waar de oorsprong van het merk ligt. Zo was Lake Shikaribetsu, een groots bevroren meer in het Daisetsu National Park, de ultieme omgeving om de kenmerken van de Running collectie duidelijk te maken. En was het kleurrijke en levendige Tokyo Akihabara district, dat bekend staat om haar verlichting, borden en krappe straatjes, de perfecte stadsachtergrond om de Capsule collectie van AsicsĀ te tonen.

Asics kiest in deze collectie voor items in een prachtige bordeauxrode kleur die je in weinig collecties ziet(I like), maar daarnaast ook voor felle en levendige kleuren zoals paars, geel en mintgroen. Een goede combinatie en ontwikkeling als je het mij vraagt. Natuurlijk kun je bij Asics ook gewoon terecht voor basic zwarte & grijze items.

Sinds kort heeft Asics ook een overzichtelijke webshop waar de meeste van deze items al te vinden zijn.

asics collectie 2015

asics collectie 2015

 

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

6 Comments

Avatar
Manon 26 september 2015 at 14:39

Ik heb de GT-3000 en wil ook niet anders! Al vind ik de meeste Nikes en Adidas Boost wel een stukje mooier…

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 28 september 2015 at 16:46

Ik moet zeggen dat ik het uiterlijk van de Asics schoenen ook steeds mooier begin te vinden! Maar idd, een ander mooi paar mag niet ontbreken in je schoenen collectie ;)

Reply
Avatar
Linda 19 september 2015 at 08:59

Ik heb dus hetzelfde met Asics! Ik heb ook de GT2000 en ze lopen zo veel beter dan mijn Soucony schoenen! Daarnaast vind ik het grijze shirt super leuk! Van de week maar even kijken in de store ?

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 20 september 2015 at 10:26

Dat shirt is heerlijk! Heb ik ook, heeft een hele zachte binnenkant, perfect voor de koudere dagen of een avondje bankhangen :)

Reply
Avatar
Britt 19 september 2015 at 08:09

Leuk stukje en leuke verandering! Ik ga eens kijken of er iets voor mij tussen zit:)
Ik heb ook asics laten aanmeten maar ze voelen veel te zwaar voor mijn voeten, helaas!:(

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 19 september 2015 at 08:44

Oh das jammer, welke schoenen heb jij je laten aanmeten? Ik vind de GT2000 nl niet heel zwaar aanvoelen, een paar andere die ik heb aangehad idd wel.

Reply

Leave a Comment