Pers & Adverteren

Op Eat.Run.Love. schrijf ik over food & sport, en alles wat daar bij hoort. Met deze blogs inspireren en informeren we bezoekers die op zoek zijn naar een gezonde en sportieve lifestyle.

Maandelijks bereiken we vrouwen in een brede leeftijdscategorie die op zoek zijn naar achtergrondinformatie met betrekking tot sport en voeding; lekkere, gezonde en makkelijke recepten; motivatie, inspiratie en tips; leuke hotspots en persoonlijke artikelen. Voor meer informatie met betrekking tot statistieken verwijzen we je naar de actuele mediakit.

Persberichten en -pakketten

Voor Eat.Run.Love. ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten en sta ik open voor het reviewen ervan. Persberichten mogen gestuurd worden naar info@eatrunlove.nl. Wil je producten opsturen, neem dan ook contact op om het verzendadres te ontvangen.

Advertentiemogelijkheden

Eat.Run.Love. biedt merken de kans om in contact te komen met hun doelgroep. Wil je met jouw merk zichtbaar zijn op Eat.Run.Love.? Dat kan op verschillende manieren, denk aan display advertising, advertorials of winacties. Voor meer informatie over adverteren kun je contact opnemen met mij via info@eatrunlove.nl of met Adfactor:

Noordeinde 142
2514 GP Den Haag
070 33 88 880
info@adfactor.nl

Zakelijke gegevens

KVK-nummer: 62330365
BTW-nummer: NL196146148B02