Adverteren

Op Eat.Run.Love. schrijf ik over food & sport, en alles wat daar bij hoort: o.a. recepten, hotspots, kookboeken, tips, sportswear & gear. Ik geef een kijkje in mijn sportieve leven en deel workouts om zelf te doen. Daarnaast werk ik samen met diverse experts zoals een sportdiëtiste, fysiotherapeut, hardlooptrainer en sportpsychologe. Ik ben deze blog begonnen om jonge vrouwen zoals ik, te inspireren en informeren. 

Maandelijks bereiken we met name vrouwen 25-45 die op zoek zijn naar achtergrondinformatie met betrekking tot sport en voeding; lekkere, gezonde en makkelijke recepten; motivatie, inspiratie en tips; leuke hotspots en persoonlijke artikelen. Voor meer informatie verwijzen we je naar de actuele mediakit.

Eat.Run.Love. biedt adverteerders de kans om in contact te komen met hun doelgroep. Wil je met jouw merk zichtbaar zijn op Eat.Run.Love.? Dat kan op verschillende manieren, denk aan display advertising, advertorials of winacties. Voor meer informatie over adverteren kun je contact opnemen met mij via info@eatrunlove.nl of met Adfactor:

Noordeinde 142
2514 GP Den Haag
070 33 88 880
info@adfactor.nl

Zakelijke gegevens

KVK-nummer: 62330365
BTW-nummer: NL196146148B02