SportWorkout

5 outfits shoppen in sale

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 8 januari 2015 5 Comments
sale shoppen

H&M sportkleding heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding, maar als ik heel eerlijk ben, vind ik sportkleding van duurdere merken zoals Nike en Asics toch lekkerder zitten. Vooral bij tights vind ik het heel belangrijk dat ze een goede pasvorm hebben en niet afzakken. In sportbh’s en tops ben ik persoonlijk iets makkelijker, al zweer ik de laatste tijd bij de baselayers van Asics. Wat zijn die fijn zeg! Als ik kijk naar mijn favo sport outfit, dan is dat toch een tight van Nike of Asics, met een goede baselayer en een ademend sportjasje. Overigens draag ik als ik ga kickboksen altijd een losvallende top van H&M. Maar goede sportkleding kan behoorlijk prijzig zijn, voor een outfit van een merk ben je zo’n paar honderd euro kwijt inclusief de schoenen.

Daarom is het perfect om je slag te slaan tijdens de sale, de prijzen zijn zo 20-50% lager en dat scheelt toch een hele hoop. Als je bijvoorbeeld nu een mooie wintertight koopt in de sale, kun je er zeker nog 3 maanden van genieten. Ik ging even snuffelen bij 5 merken, inclusief het meer budget H&M merk en stelde vijf outfits samen. Natuurlijk kun je ook mixen en matchen tussen merken, maar het leek mij wel leuk om te laten zien dat je in één winkel een volledige outfit kunt shoppen! Ik koop graag sportkleding in de uitverkoop en vul dit aan met een aantal items uit de nieuwste collecties, zo heb ik altijd leuke sportkleding (en goede motivatie om te gaan sporten! Overigens heb ik alleen lange tights uitgezocht met het oog op winters weer, maar er zijn ook genoeg leuke shorts en tops  in de sale te vinden mocht je veel binnen sporten.

nike asics adidas hm puma

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

5 Comments

Avatar
Ruurdje 10 januari 2015 at 14:26

Poe, alle merk-sportkleding is wel duur zeg! Heb zelf ’t meeste bij de lidl/kruidvat/scapino gehaald, heb je soms wel mooie dingen liggen en een stuk goedkoper.

Reply
Avatar
Klaske 8 januari 2015 at 22:34

Ik ben wel benieuwd waar je die Asics tight hebt gevonden. Heb je een linkje? :)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 8 januari 2015 at 23:02

Hmm… Had hem via Zalando gevonden, maar kan hem nu niet meer vinden. Wel in 2 andere kleuren, maar die zijn niet in de sale: http://www.zalando.nl/asics-panty-fizzy-peach-as141e00t-h11.html Ik zou Zalando anders even in de gaten houden, want komt heel vaak terug!

Reply
Avatar
Klaske 9 januari 2015 at 09:34

Oké, thanks! Houd het wel even in de gaten. ;-)

Reply
Avatar
Manon 8 januari 2015 at 07:58

Zo fijn, sale! Ik heb nog wat winter items nodig, dus moet eigenlijk nu mijn slag slaan!

Reply

Leave a Comment