Persoonlijk

2017 op Instagram

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 26 december 2017 0 comments
2017 op Instagram

Vorig jaar maakte ik een artikel van 2016 op Instagram. Dit vond ik toen een leuk artikel om te maken, dus bedacht dat ik dat dit jaar weer ging doen. Kost altijd even tijd om een jaar terug te scrollen, maar ik vind het super leuk om deze oude foto’s te bekijken. Instagram blijft toch wel mijn favoriete social media channel. Heerlijk om in een foto zoveel te kunnen vertellen. Afgelopen week plaatste ik mijn 2000ste foto en ik denk dat er dit jaar weer heel veel zullen gaan volgen. Ik hoop dan ook de (voor mij) magische grens van 10.000 volgers te halen, dus mocht je mij nog niet volgen dan vind ik dat heel leuk! Dat kun je doen op @eatrunlovenl. En dan gaan we nu over naar de foto’s!

2017 op Instagram

Januari 2017

 • Al een aantal jaar op rij vieren we met dezelfde groep vrienden Oud & Nieuw. Het ene jaar blijven we de hele avond thuis bij iemand, het andere jaar eten we thuis en gaan we daarna naar een andere locatie. Ook dit jaar gaan we weer met dezelfde groep op stap. Super veel zin in!
 • In 2016 kochten we een nieuwe tafel en nieuwe lamp, begin 2017 kochten we daar ook nieuwe stoeltjes bij. Nog steeds ben ik super happy met dit hoekje. Door de ronde, witte tafel is het een heel licht hoekje geworden!
 • Mijn favo havermoutontbijtje met banaan, pindakaas en dadel. Sinds een paar maanden weer helemaal herontdekt, maak het minimaal een paar keer per week.
 • En als laatste een foto waarop ik zou gaan hardlopen, maar geen zin had. Uiteindelijk ging dit loopje schijnbaar voor geen meter en leverde dat de meeste likes en comments in januari op.

2017 op Instagram

Februari 2017

Februari vond ik niet zo’n spannende maand als ik het zo terug kijk. Hahah. Had een beetje moeite om mijn favo foto’s te kiezen, maar als ik moet kiezen, ga ik voor deze.

 • Een wandelingetje tijdens lunch in de buurt van kantoor. Ik doe dit niet dagelijks, maar als ik er de tijd voor heb doe ik het graag. Sowieso ben ik dit jaar veel blijven wandelen. Vaak maken we ook een wandelingetje na het eten of in het weekend.
 • Een PR op 2RM Clean & Jerk. In het eerste kwartaal van het jaar deed ik standaard elke week een lesje Olympic Lifting. Dat is daarna vervangen door andere trainingen, maar sinds kort heb ik het weer opgepakt.
 • Begin van het jaar startte ik ook met zwemlessen, omdat ik voornemens was om een kwart triathlon te gaan doen en ik geen borstcrawl kon. Wat een struggles heeft dit opgeleverd, maar uiteindelijk is het me gelukt om een fatsoenlijke borstcrawl onder de knie te krijgen.
 • Ook deed ik in februari weer mee aan de The Open. Een jaarlijkse Crossfit wedstrijd waarvoor ik lang niet goed genoeg ben, maar het wel heel erg leuk vind om mezelf elke keer te testen en verbeteren.

2017 op Instagram

Maart 2017

 • Tijdens de tweede workout van The Open ben ik van het pull-up rek afgevallen. Ik weet nog steeds niet hoe het heeft kunnen gebeuren, maar ik mijn handen gleden denk ik een beetje waardoor ik grip verloor en los heb gelaten. Ik maakte een behoorlijke klap tegen de muur achter mij en viel hard op de grond. Hier heb ik behoorlijk lang last van gehad, ik denk wel een maand of vier. En nog steeds merk ik dat mijn nek (die de grootste klap heeft gehad) snel gevoelig is. Ik ben wel blijven sporten, maar vooral Crossfit op een erg laat pitje. Ik heb maanden bij de fysio gelopen en doe pas sinds kort weer alle workouts voluit mee. Pull-ups durf ik inmiddels weer te doen en heb ik ook eindelijk goed onder de knie. Maar zodra ik merk dat mijn handen gaan glijden, ga ik van het rek af.
 • Op 12 maart haalde ik mijn racefiets van stal en fietste ik mijn eerste 30 kilometer van het jaar. Ik ben geen winterfietser, dus wacht toch het weer wat lekkerder weer is.
 • Ik schreef me officieel in voor Barcelona, nu kon ik niet meer terug! Vlak daarna zocht ik ook een triathlon trainer die een trainingsschema op maat voor mij heeft gemaakt. Hier heb ik echt heel veel aan gehad en zonder Sander was ik niet zo goed voorbereid geweest!
 • Crossfitten deed ik dan wel wat minder, maar hardlopen ging gelukkig wel goed. Ik liep dit jaar weer de Zandvoort Circuit Run, dit keer samen met Odlo. Het blijft één van mijn favoriete wedstrijden. En het is er eentje die ik vrijwel ‘ongetraind’ kan doen. Met ongetraind bedoel ik dat ik weinig hardloop, maar wel veel andere sporten beoefen.

2017 op Instagram

April 2017

 • Eén van de eerste zonnige dagen in april ging ik met mijn vriendinnetje Froukelien naar het strand. Ik weet nog dat we niet de enigen waren met dit idee, want het was super druk op weg naar het strand. Maar we hebben het gehaald en een heerlijke strandwandeling gemaakt.
 • Pasen bracht ik bij mijn ouders door met een Paasbrunch met de hele familie. We hadden allemaal lekkere dingen gemaakt, en hebben enorm genoten van alles.
 • Voor een samenwerking ontving ik de nieuwste Suunto. Nog steeds ben ik echt super blij met dit horloge. Het is een horloge waar je ook triathlons mee kunt doen, dus hij is de dit jaar veelvuldig gebruikt. En nog steeds als ik ga trainen, gaat deze om.
 • Deze maand deed ik ook voor het eerst Yin Yoga. Ik vond deze eerste les behoorlijk pittig. In die zin dat ik mijn eigen stijfheid weer eens onder ogen moest komen en ik veel afdwaalde met mijn gedachten. Inmiddels doe ik één keer per week Yin Yoga en vind ik het echt super fijn om te doen in combinatie met Crossfit en hoge werkdruk. Ik kom dan echt even tot rust!

2017 op Instagram

Mei 2017

 • Ter voorbereiding op de triathlon deed ik een aantal wedstrijden, waaronder een zwemloop begin mei. Ik zwom voor het eerst in mijn wetsuit en wilde borstcrawl doen, maar ik kwam van een koude kermis thuis. Wat een vreselijke avond was dat. Mijn lesje had ik wel geleerd en daarna ben ik nog specifieker voor het zwemmen gaan trainen.
 • Ik ging voor het eerst alleen op vakantie. Een week surf & yoga in Portugal. Wat een te gekke ervaring, ik hoop dat ik dit jaar weer mag. Ik was iets eerder dan het programma begon en de host van de villa waar ik verbleef ging met me mee hardlopen. We deden een te gekke trail van 13,5km. Heel blij dat hij me op sleeptouw nam, anders was ik nooit op deze plek gekomen.
 • Surfen dus! Ik vond het te gek en het lukte mij om de tweede dag al te staan. Iets wat schijnbaar niet iedereen kan. Dit waren natuurlijk maar mini golfjes en ik lag meer in het water dan dat ik stond, maar dat mocht de pret niet drukken.
 • Eenmaal thuis was ook in Nederland het zonnige weer echt aan gebroken. Ik ben een groot ijsjes fan (net als mijn vriend) en in de zomer gaan we dan ook vaak na het eten op pad om een ijsje te scoren. Wel wandelend overigens zodat we de calorietjes er gelijk weer af lopen ;)

2017 op Instagram

Juni 2017

 • Vanuit onze Crossfit box werden een aantal zwem WOD’s georganiseerd. Met het oog op mijn triathlon leek het mij leuk om hier aan mee te doen en dat was het ook!
 • Bo en ik kennen elkaar via Instagram en spreken regelmatig af. Zo ook in op een zonnige zondag om een rondje te fietsen en te lunchen aan het strand.
 • Samen met een andere vriend, Sanne, ga ik naar de Ardennen voor een trailweekend. Vorig jaar deden we dit ook en dat was erg geslaagd. Ook dit jaar was het weer erg leuk en troffen we het met het weer.
 • En mijn vriend en ik aten in het park met een salade van SLA. Dat zouden we de rest van de zomer nog heel vaak gaan doen!

2017 op Instagram

Juli 2017

 • Op uitnodiging at ik bij Nelis West en dit was het toetje. Echt een goddelijke cheesecake! Nu ik dit zo zie, denk ik dat ik maar weer eens daar moet gaan eten. Het eten was sowieso erg lekker
 • Als training deed ik mee aan de 1/8ste Triathlon Utrecht en dat ging erg goed, ik liep zelfs een PR op de 5km!
 • Een weekje later vertrokken we met de auto naar Frankrijk, naar familie van mijn vriend. De racefietsen gingen mee en ik heb daar dan ook heel veel gefietst, gezwommen en hardgelopen.
 • We waren ook een dagje in Bordeaux en daar dronken we lekker koffie en aten we een taartje. Heb je door dat ik echt enorm van zoetigheid houd?

2017 op Instagram

Augustus 2017

 • Het eerste weekend van augustus gingen mijn vriend en ik op uitnodiging van Skechers naar de Ironman in Maastricht. Super vet om dit van dichtbij mee te maken en we plakten er gelijk een weekendje Limburg aan vast.
 • Weer een 1/8ste triathlon als training, dit keer in een volle trainingsweek. En dat ging goed!
 • Ik schreef acht weken lang voor Women’s Health over mijn weg naar de Barcelona Triathlon. Heel tof dat ze me hiervoor benaderden en dat ik dit mocht doen.
 • Bo en ik gingen weer op pad, dit keer naar Den Haag om een leuke nieuwe workout uit te proberen en we hadden lol zoals je ziet!

2017 op Instagram

September 2017

 • Met mijn ouders, broertje, zijn vriendin en mijn vriend gingen we een weekendje naar Texel. Ik moest daar wat trainingen afwerken, maar hardlopen in de duinen vind ik alles behalve erg!
 • Een paar keer per jaar probeer ik te SUP’pen, ik vind dat zo ontspannen. Dit keer ging ik naar het Amsterdamse Bos en dat was erg leuk.
 • Mijn favo vieruurtje; een snack bordje met rauwkost en een cracker of rijstwafel met hummus.
 • De laatste koppeltraining voor Barcelona. Ik weet nog wel dat ik in september echt geen zin meer had om te trainen. Ik ben achteraf gezien iets te vroeg gepiekt, dat zou ik volgend jaar wel anders doen. Maar omdat het nu de eerste keer was, wist ik ook niet zo goed wat ik kon verwachten.

2017 op Instagram

Oktober 2017

 • Waar ik zo hard voor getraind heb: de finish van de Barcelona Olympische Triathlon. De race ging echt super goed en ik was mega blij zoals je kunt zien.
 • En een shout out naar mijn vriend die altijd aan mijn zijde is om me te steunen en foto’s te maken!
 • Ik had verwacht dat ik na de triathlon weer volop zou gaan crossfitten, maar helaas word ik ziek. Ik lig er een week vanaf en moet daarna weer rustig aan opbouwen. Pas na een week of 4 voel ik me weer echt fit.
 • Mijn hardloopschoenen raak ik pas na drie weken weer aan, mijn fiets heb ik helemaal niet meer aangeraakt. Ik vind hardlopen heerlijk, maar het staat nu toch wel op een wat lager pitje.

2017 op Instagram

November 2017

 • Mijn meest favoriete Crossfit foto, geschoten door Vivienne. Ik heb hem al vaker gebruikt, maar hij blijft tof.
 • Ik liep hard in de buurt bij mijn ouders en kwam daar deze beesten tegen. Ik vind ze altijd zo grappig, dus daar moest ik even mee op de foto.
 • Mijn happy face na een ontspannen les Yin Yoga. Ik heb Yin Yoga helemaal ontdekt en probeer het in ieder geval 1x per week te doen.
 • Zodra de chocolade pepernoten in de winkel liggen, kan ik er niet meer vanaf blijven. Ik vind dit zo ontzettend lekker. Ik ben echt een enorme zoetekauw en geef er dan ook regelmatig aan toe.

2017 op Instagram

December 2017

 • Mijn twee grootste vriendinnetjes komen altijd bij me zitten als ik thuis aan het werk ben of als ik aan het bloggen ben. Super gezellig. De zwarte kat (even zoeken op mijn schoot), zie je niet zo goed op foto’s!)
 • Mijn vriend en ik gingen een midweekje naar Texel. En dat stond in het teken van lekker sporten, uitwaaien en veel slapen.
 • Uitwaaien dus! Op een leeg strand. Het was super mistig, en er was niemand op het strand. Heerlijk om te wandelen, kom ik echt van tot rust.
 • De kerstdagen breng ik altijd graag met familie door. 1e Kerstdag waren we bij mijn ouders, samen met mijn opa & oma, broertje & vriendin en mijn vriend uiteraard. Mijn moeder had zich goed uitgesloofd in de keuken. Genieten!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment