Persoonlijk

2016 in Instagram

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 26 december 2016 0 comments
2016 in instagram

Regelmatig scroll ik door mijn Instagram profiel en komen er weer herinneringen naar boven, maar nooit ga ik meer dan een paar maanden terug. Om in de lijstjes van 2016 te blijven, besloot ik mijn Instagram profiel helemaal door te pluizen en uit elke maand vanaf januari vier momenten te pikken waar ik blij van werd of die veel voor mij betekenen. Dingen die ik in januari deed was ik stiekem alweer vergeten, super leuk dus om er op deze manier weer aan herinnerd te worden.

Ook doet het mij beseffen hoeveel ik gegroeid ben met Eat.Run.Love en dat allemaal dank zij jullie. Dat mag ook wel gezegd worden! Iedere maand bezoeken meer mensen de blog en dat zorgt voor mooie content, samenwerkingen, publicaties en kansen. Ik hoop dat 2017 weer net zo’n mooi jaar wordt als 2016! Kijken jullie mee?

2016 in instagram

Instagram Januari 2016
 • Vanaf begin januari schrijft Manon voor Eat.Run.Love. over wat ze meemaakt in haar leven. De meeste artikelen zijn hardloopgerelateerd, maar ze gaat soms ook naar evenementen voor Eat.Run.Love. wanneer het mij niet lukt.
 • Ik liep de kwart van Egmond, kan me eigenlijk niet meer zo heel goed herinneren hoe het was, maar volgens mij heel erg koud.
 • Mijn eerste toes to bar zijn een feit! Heel eerlijk gezegd ben ik daarna niet heel veel verder meer gekomen dan die ene, maar moet zeggen dat ik ook niet veel geoefend heb hierop.
 • Eén van mijn beste vriendinnetjes was zwanger, haar zusje, een andere vriendin en ik organiseerde een babyshower.

2016 in instagram

Instagram Februari 2016
 • Ik ging voor mijn werk naar London, in mijn eentje. Op zich was dat niet zo heel erg want kon dus lekker mijn gang gaan, maar ben ook een enorme drempel overgestapt en in mijn eentje uit eten gegaan. Met tips van Manon ging ik eten bij The Palomar en daar at ik de lekkerste geroosterde bloemkool ooit!
 • Print publicaties vind ik heel bijzonder, en deze maand was echt extra feest. Ik stond op de cover van Runner’s World, deelde mijn favorieten in Cosmo GIRL en had een interview in Vriendin.
 • Voor de tweede keer deze maand ging ik naar Londen, dit keer voor de lancering van de nieuwe collectie van The North Face.
 • En nog een trip voor mijn werk, dit keer naar Marseille! Het was daar 18 graden, dus liep heerlijk in korte broek. Zo’n feestje.

2016 in instagram

Instagram Maart 2016
 • Begin januari schreef ik dat ik heel graag een racefiets wilde kopen. De bedoeling was om dit tegen de zomer te doen, maar in maart kwam ik een buitenkansje tegen en kocht ik via via een twee jaar oude racefiets van TREK. Daar ga ik heel veel plezier van hebben.
 • Ik maakte kennis met Clif Bar, wat ik toen nog niet wist maar nu wel natuurlijk is dat het echt mijn favoriete sportreep is geworden.
 • In december 2015 begon ik te CrossFitten en in maart plaats ik diverse foto’s. In deze maand doe ik voor het eerst 20 Double Unders unbroken, een mijlpaal zoals je zult begrijpen.
 • Ook deed ik mee aan de CrossFit Open, een jaarlijks terugkerende wedstrijd binnen de CrossFit wereld. Ook dit jaar ben ik weer van plan om mee te doen, heel benieuwd hoe ik het er vanaf ga brengen!

2016 in instagram

Instagram April 2016
 • In april ging ik weer voor mijn werk naar het buitenland, dit keer 4 dagen Kopenhagen. Ik was er nog nooit geweest, maar het programma zat zo vol dat ik ook weinig van de stad heb gezien. Mijn plan is om in 2017 een lang weekend naar Kopenhagen te gaan, want van wat ik gezien heb vond ik het een fantastische stad.
 • Met Sanne ging ik een week later naar Den Helder voor de Halve van Den Helder. We deden op zaterdag mee aan een trailrun clinic, reden door naar Den Helder voor een overnachting en liepen op zondag 13,7km.
 • Half april schreef ik een hele openhartige blog over twijfels, onzekerheden en de invloed die social media heeft. Een blog die door het dak ging.
 • En yes, ik deed mijn eerste pistol squat!

2016 in instagram

Instagram Mei 2016
 • In april startte ik met trailrunning, begin mei deed ik mijn eerste officiële trailrun in België. Ik plakte er een weekendje Antwerpen aan vast met Sanne.
 • Dit was ook het eerste warme weekend, die ik afsloot met een heel erg lekker en verdiend ijsje.
 • Ik maakte heel veel nieuwe recepten en wat ik toen nog niet wist is dat deze couscoussalade met groene groenten één van mijn favorieten zou worden.
 • De maand eindigde ik samen met Manon op een SUP board, bij Blijburg aan Zee deden we een SUP yoga workshop.

2016 in instagram

Instagram Juni 2016
 • Bijna de hele maand juni waren we in Kroatië, het was de eerste keer dat ik er was maar zeker niet de laatste keer. Wat een tof land! Eén van de eerste dagen liepen we ’s ochtends om half 7 al hard in Split omdat het anders te warm was.
 • Uiteraard moest er ook gecrossfit worden, benchmark Helen stond op het programma (3 rondes van 400 meter rennen, 21 kettlebell swings en 12 pull-ups). Ik heb me voorgenomen om vanaf nu in elk land waar ik kom een CrossFit drop-in te doen.
 • Het eten en drinken was ook heerlijk in Kroatië.
 • En de reden dat ik eigenlijk naar Kroatië ging; de Cortina Skyrace in Italië! Op uitnodiging van The North Face mocht ik deze mountain trail doen. Het leek ons dus leuk om er een vakantie aan vast te plakken maar omdat we al heel vaak in Italië zijn geweest werd het Kroatië. De trail zelf was fantastisch, maar ook echt afzien. 10km de berg op en 10km de berg af had ik toch iets onderschat.

2016 in instagram

Instagram Juli 2016
 • We maakten een perfect zomers toetje voor een etentje. Nu ik de foto terug zie, krijg ik er spontaan weer zin in. Zodra de aardbeien op zijn lekkerst zijn dus maar weer eens maken!
 • Deze maand begon ik ook met samenwerken met Amstel Fysio. Maandelijks schrijven zij een blog over fysio gerelateerde onderwerpen. Ik deed een VO2Max test om te kijken hoe het met mijn conditie gesteld was en om een hardloopschema op maat te laten maken.
 • Samen met Lindsey was ik aanwezig bij de opening van Nike Running Clubhouse in het Westerpark. Een week langer waren er diverse toffe activiteiten te beleven.
 • Met Loopwijzer ging ik op trailrun weekend in de Ardennen. Een super leuk en sportief weekend en een goede voorbereiding op de Trail des Fantomes die ik in augustus zou gaan doen.

2016 in instagram

Instagram Augustus 2016
 • Alsof ik het nog niet druk genoeg heb met sporten, besloot ik dat het leuk zou zijn om triathlon te gaan doen. Daar moest natuurlijk wel een beetje voor geoefend worden want zwemmen is niet mijn allerbeste bezigheid. Samen met mijn vriend ging ik in augustus elke woensdagochtend naar het buitenzwembad bij ons om de hoek.
 • Madelon kwam naar Amsterdam om samen een training bij mijn CrossFit box te doen en daarna lekker te ontbijten, bij te kletsen en te brainstormen. Ik houd van dit soort dagen!
 • Ook werd ik 30 in augustus. Mijn ouders namen mij mee uit eten bij Vork & Mes in Hoofddorp, super lekker en bijzonder gegeten.
 • En Trail des Fantomes vond plaats! Ik had me ingeschreven voor 27km, maar door een grapjas die een bordje omdraaide werden het er 30.

2016 in instagram

Instagram September 2016
 • Het eerste weekend van september stond de Lowlands Throwdown op het programma. Hier deed ik aan mee en deed ik me weer beseffen hoe tof ik CrossFit vind.
 • De Dam tot Damloop vond plaats en ik besloot voor het eerst niet 16km maar 8km te lopen. Super leuk om te doen en ik ging als een speer over het parcours heen.
 • Een heerlijk relaxed zondagochtend ontbijtje; wentelteefjes met banaan en een lekker groentesapje.
 • En nog een wedstrijd; mijn eerste 1/8ste triathlon! Die dus naar meer smaakte, zie mijn happy face :)

2016 in instagram

Instagram Oktober 2016
 • Ik pakte yoga weer op en deed samen met Sanne een les Hot Flow Yoga waarna we gingen lunchen bij Hummus Bistro. Heerlijk al die lekkernijen.
 • Het was nog super lekker weer in oktober dus op een vrije dag trok ik er met mijn vriend op uit op de racefiets. In korte broek!
 • Het jaarlijkse weekendje weg met mijn ouders, broertje, zijn vriendin en mijn vriend vond plaats. Ook dit weekend was het nog steeds prachtig weer en hadden we geen jas nodig. We sliepen in Spankeren, gingen een dagje shoppen in Antwerpen, een wandeling doen over de Hoge Veluwe en ik liep nog 19km hard.
 • Ook vond in oktober de Duinentrail plaats, 17km door de Schoorlse Duinen een heerlijk loopje.

2016 in instagram

Instagram November 2016
 • By LIMA, één van mijn favoriete ontbijt- en lunchtentjes bestond 1 jaar en dat werd gevierd met een overheerlijke brunch zoals we kennen van Diantha.
 • Met een van mijn beste vriendinnetjes ging ik het eerste weekend in november naar Maastricht. Van de zomer zijn we allebei 30 geworden en dat moest nog gevierd worden. Heerlijk shoppen, borrelen, eten en bijkletsen.
 • Tijdens de Olympisch Stadionloop liep ik een PR op de 10km! Niet helemaal verwacht, zonder mijn zwager als haas was het me niet gelukt. Het kwam uit mijn tenen maar ik liep 48.18. Niet de tijd die ik aan het begin van het jaar in gedachten had, maar wel heel erg blij mee!
 • Ook ging ik naar Curaçao om daar de sportieve en actieve kant van het eiland te bekijken. Super tof dat ik dit vanuit mijn blog mocht doen en ik heb dan ook een week lang genoten. Ik liep daar o.a. de halve marathon, beklom de Christoffelberg, deed SUP yoga en ging uiteraard een lesje CrossFitten. Voor tips check deze blogs.

2016 in instagram

Instagram December 2016
 • ’s Ochtends kwam ik terug uit Curaçao, ’s middags stond ik in het Westerpark voor een video opname voor Bright TV. Heel tof, mijn eerste moment of fame op TV.
 • De dag er na bestond Eat.Run.Love. 3 jaar en ging ik met een aantal lezeressen en één lezer ontbijten bij By LIMA. Heel gezellig om iedereen te ontmoeten en te zien wie mijn volgers zijn.
 • Na de halve marathon op Curaçao besloot ik me voorlopig te gaan focussen op CrossFit, even proberen om de komende tijd een aantal gymnastics goed onder de knie te krijgen, sterker en sneller te worden.
 • Na een aantal maanden in de kast te hebben gelegen, las ik ook eindelijk het boek “nooit meer te druk” uit. Een boek vol handige tips voor druktemakers zoals ik!

Direct op de hoogte blijven? Volg mij op Instagram! Ben heel benieuwd; scrollen jullie vaak door oude foto’s en roept dat mooie herinneringen op? 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment