Lifestyle

14,2 kilometer met mijn Valentijn

posted by Manon 14 februari 2016 7 Comments
hardlopen valentijn

♦ Geschreven door Manon ♦

Mijn lieve Valentijn,

Het is te lang geleden. Ik heb je gemist. De afgelopen tijd was ik erg druk. Avonden was ik aan het werk en ik had ook nog een fotoshoot tussendoor. Het eind van de week was ik te moe om nog iets te doen.

Juist dan verlang ik naar je. Je lijkt precies te weten wat ik nodig heb. Je bent er voor me, waar en wanneer dan ook, al ben ik duizenden kilometers van huis. Je bent mijn thuis. Je geeft me rust. Ik kan mijn frustraties bij je kwijt. Ik weet dat jij mij accepteert zoals ik ben, op elk moment, met en zonder make up. Ik kan blij en boos zijn, druk of stil. Soms praat ik onverstoord, soms genieten we in stilte. Soms luisteren we naar de geluiden van de omgeving. Soms staan we even stil.

Je bent mijn rustpunt en het avontuur. Je geeft me energie. Je laat me lachen en genieten. We beleven de mooiste avonturen. We delen de ervaring. Ik ontdek met jou de wereld, en ook mezelf. Ik ontdek mijn verlangens en mijn grenzen. Met jou heb ik grenzen verlegd. Door jou heb ik doelen bereikt.

Ik ben je dankbaar. Ik denk vaak aan je en het liefst breng ik al mijn tijd met jou door. Soms heb ik tijd zonder je nodig. Vooral na een intensieve tijd samen. Dat betekent niet dat het gevoel verandert, want ik heb je nog net zo lief… Ok, heel soms heb ik even geen zin in je. Maak ik geen tijd voor jou, ook al weet ik dat het beter voor me is als ik dat wel doe.

Nu zit ik in de trein en ben ik op weg naar jou. Ik voel de spanning en blijdschap, van de gedachte weer samen te zijn. Ik probeer me het weerziens voor te stellen, maar het is altijd anders dan verwacht. Het onverwachte houdt het spannend en toch voelt het vertrouwd. Ik weet nog niet precies waar we heen gaan samen, maar ik kijk uit naar het avontuur.

Hardlopen, jij bent en blijft mijn Valentijn.

IMG_7930

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

7 Comments

Geen PR wel een PB - Eat.Run.Love. 7 maart 2016 at 15:00

[…] deze marathon daardoor minder leuk worden? NEE! Misschien juist zelfs leuker. In mijn Valentijnsdag blog kan je lezen waarom ik zo van hardlopen houd. Ik ben begonnen met lopen vanwege de vrijheid die […]

Reply
Susannah
Susannah 23 februari 2016 at 14:53

Wat een lieve en openhartige blog, Manon! Superleuk!

Reply
Manon
Manon 26 februari 2016 at 09:27

Hi Susannah, wat leuk om te horen. Dankjewel :-)

Reply
Avatar
Rob 22 februari 2016 at 11:06

Like! (heb geen Facebook)

Reply
Manon
Manon 26 februari 2016 at 09:27

haha thanks voor het liken Rob! :-)

Reply
Avatar
Mari Durieux 14 februari 2016 at 20:33

Wat een fijne liefde, wat fijn beschreven. Trots dat ik vandaag deelgenoot mocht zijn van jou valentijnsrun met onze wederzijdse liefde voor hardlopen

Reply
Manon
Manon 26 februari 2016 at 09:29

Jij bedankt Mari. Leuk om die liefde/passie te kunnen delen met zo velen he

Reply

Leave a Comment